thelavuk
Hectopat
Haklısınız. Gayet kolay yapıyorlar. 10 gün gayet yeterli bir süre. Ayrıca her yazılı arasında 5-6 gün rahat var (!)
Ne diyebilirim ki ağlamaya devam o zaman.
Haklısınız. Gayet kolay yapıyorlar. 10 gün gayet yeterli bir süre. Ayrıca her yazılı arasında 5-6 gün rahat var (!)
Ne diyebilirim ki ağlamaya devam o zaman.
Ağlayan kim? Kaç yaşındasınız siz?
16 yazıyor, ya sanayiye gidiyor ya da özel okula, belli.Ağlayan kim? Kaç yaşındasınız siz?
16 siz.
16 yazıyor, ya sanayiye gidiyor ya da özel okula, belli.
Fantastik.Bence beni linçleyin.
Özel okula gittiğini belirtmedin herhalde ne kolaylığı? İptal olup tekrar yapılan İngilizce sınavımız bile zor soruldu. Ayrıca şurada 4 günde biyoloji konularını anca bitirdim. Ezber ezber ezber.Sınavları kolay yapmıyorlar mı? 10 günde nasıl yetişemiyorsun hepsine bir günde girmiyorsun ki zaten.
Hocam siz kolay sanın.Emin olun uzaktan eğitimde bir şey öğrenemedik.Soru sorucam hoca herkesi susturmuş kendi konuşuyor.Diğer ders soru soruyorum cevaplamıyor.Arkadaşlar.
Sınavları kolay yapmıyorlar mı? 10 günde nasıl yetişemiyorsun hepsine bir günde girmiyorsun ki zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.