Sınavlar iptal olsun

Doğruyu söylediğiniz için bravo. Bütün gün yatıp hocalarda ve eğitim sisteminde suç bulanlardan gibi olmadığınız için.
Yatmıyorum, sorumlulukları eksiksiz yerine getiriyorum. Tembellikten kastım sınava çalışmak istememek. Sınav olmasını ben sağlık sebebi ile doğru bulmuyorum ama çoğu kişinin amacı yatmak.
 
Sınav olsa ayrı dert olmasa ayrı dert. Belli olmaz MEB'in işi. Geçen sene 2. dönem hiç sınav yapmadılar. Belki bu sene de yapmazlar diyeceğim ama bu sefer daha kararlılar sanki. Bence online ya da yüzyüze bir şekilde yapacaklar bu sene sınavları.
 
Tüm üniversiteler Online sınav yaptı.
Onlar Zoom üzerinde kamera açık şekilde yaptı diye biliyorum. Bütün okullar sınavları bu şekilde kamera açık ve zoom üzerinden yapmaya kalksa Zoom yetmeyebilir.
Bir de hala maalesef internetin olmadığı ya da maddi imkansızlıklar yüzünden derse giremeyen kişiler var.
 
30.000 vaka var ve biz okula sınav olmaya gideceğiz. Okulları açarken sosyal mesefa dediler bizim okulda sınıf düzeni resmen aynıydı, üstüne dokuzuncu sınıflarıda okula getirdiler sosyal mesafa yalan oldu. Sınavın bu kampanya ile iptal olacağını sanmıyorum ama en azından uzaktan olsun.
 
Hocalarım lise 3'e gidiyorum sizce bu sınavlar iptal olur mu? Eğer böyle bir imkan varsa siz de iptal edilmesine yardımcı olur musunuz? Hem sağlığımız hem Online eğitimde öğrenemediğimiz şeylerden sınıfta kalmak istemiyoruz.
İptal olmaz.
Kankam her konudan sormazlar merak etme.
 

Geri
Yukarı