Sınavlar iptal olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İptal edilme ihtimali hala yüksek en yakın sınava halen 2 hafta var o kadar insanı sokağa dökmekten çekinebilirler mutasyondan dolayı ve bu kararı MEB aldı bilim kurulu sınava bir gün kala bu tehlikeli desin sınavlar iptal olur.
 
@medevler kafasına göre karar alamaz kimse. Bilim kurulu onay verdi demek ki ona göre sınav yapacaklarını söylediler. Bağımsız hareket etmiyorlar.
 
Olmaz, sınav istemeyenlerin %70'inin sırf sınav olmamak için istemediklerini buradaki herkes biliyordur :D . Yani sağlık mağlık hikaye. Fakat beni üzen tek bir şey oldu, sınavı önceden olanlar sadece 1 üniteden sorumlu oldular. Ocak'ta sınav olacaklar ise 4 üniteden sorumlu olacaklar :( . (Liseden bahsediyorum.)
 
Sınavlar iptal olur mu?

İptal falan olmayacak, demekten sıkıldım 4 Ocak’ta konu açacağım bizim tarihler bile verildi, hocalar elden performans ödevlerine ve defterlere bakacaklar, anlamıyorum bir insan bu dönemde sanki alnına silah dayamışlar gibi sınav yapma kararı verir.
 
Lise ve ortaokuldaki arkadaşların ciddi manada çok boş konuştuklarını düşünüyorum. Eğitimlerini o kadar sadeleştirmişler ki, 3 ay hızlandırılmış eğitim alsalar yine seslerinin çıkmaması gerekiyor. Ortaokula, liseye giden küçük kuzenlerim var derslerinde onlara yardımcı oluyorum. Cidden şöyle bir eğitim verilirken çalışamadık veya online eğitim olmadı biz anlayamıyoruz diyorsalar okulları kapatalım. Ben üniversitemi bitireceğim bu sene sonunda. Alttan gelenlere uygulama eğitimleri verip ders anlatıyoruz. Hiçbir bilgileri yok. Mühedislik okumaya gelen insanlar türev bilmiyor ve sınava girmişler. x2 nin türevini soruyorum bilemiyor. 8. sınıf öğrencisi basit eşitsizlik sorusu çözemiyor. Online eğitim aldılar öğrenemediler falan değil. Sanki sabahtan akşama kadar hocaya birebir sorup ders dinlediler. Devlet okulunda kimseye böyle eğitim vermezler. Sınav tarihi konusuna gelince, 4 Ocak size erken bir tarih gibi gelebilir. Krizden krize giriyor dediğimiz Yunanistan tam kapalı olmasına rağmen okulları açık. Fransa günlük birkaç on bin vaka açıklamasına rağmen okulları açık. Siz hala burada hastalık edebiyatı yapıyorsunuz. Burada videolu paylaşım yapılabilse size daha net anlatırdım da neyse. İstediğiniz kadar kızgın ifade bırakın. Gerçeklerle yüzleşeceksiniz ve bu ülkeyi 2000 sonrası( Z Kuşağı!) nesil layıkıyla batıracak.
 
Lise ve ortaokuldaki arkadaşların ciddi manada çok boş konuştuklarını düşünüyorum. Eğitimlerini o kadar sadeleştirmişler ki, 3 ay hızlandırılmış eğitim alsalar yine seslerinin çıkmaması gerekiyor. Ortaokula, liseye giden küçük kuzenlerim var derslerinde onlara yardımcı oluyorum. Cidden şöyle bir eğitim verilirken çalışamadık veya Online eğitim olmadı biz anlayamıyoruz diyorsalar okulları kapatalım. Ben üniversitemi bitireceğim bu sene sonunda. Alttan gelenlere uygulama eğitimleri verip ders anlatıyoruz. Hiçbir bilgileri yok. Mühedislik okumaya gelen insanlar türev bilmiyor ve sınava girmişler. X2'nin türevini soruyorum bilemiyor. 8. sınıf öğrencisi basit eşitsizlik sorusu çözemiyor. Online eğitim aldılar öğrenemediler falan değil. Sanki sabahtan akşama kadar hocaya birebir sorup ders dinlediler. Devlet okulunda kimseye böyle eğitim vermezler. Sınav tarihi konusuna gelince, 4 Ocak size erken bir tarih gibi gelebilir. Krizden krize giriyor dediğimiz Yunanistan tam kapalı olmasına rağmen okulları açık. Fransa günlük birkaç on bin vaka açıklamasına rağmen okulları açık. Siz hala burada hastalık edebiyatı yapıyorsunuz. Burada videolu paylaşım yapılabilse size daha net anlatırdım da neyse. İstediğiniz kadar kızgın ifade bırakın. Gerçeklerle yüzleşeceksiniz ve bu ülkeyi 2000 sonrası( Z Kuşağı!) Nesil layıkıyla batıracak.

13 yaşındayım. Bende Z kuşağıyım ama hak veriyorum.
 
Lise ve ortaokuldaki arkadaşların ciddi manada çok boş konuştuklarını düşünüyorum. Eğitimlerini o kadar sadeleştirmişler ki, 3 ay hızlandırılmış eğitim alsalar yine seslerinin çıkmaması gerekiyor. Ortaokula, liseye giden küçük kuzenlerim var derslerinde onlara yardımcı oluyorum. Cidden şöyle bir eğitim verilirken çalışamadık veya Online eğitim olmadı biz anlayamıyoruz diyorsalar okulları kapatalım. Ben üniversitemi bitireceğim bu sene sonunda. Alttan gelenlere uygulama eğitimleri verip ders anlatıyoruz. Hiçbir bilgileri yok. Mühedislik okumaya gelen insanlar türev bilmiyor ve sınava girmişler. X2'nin türevini soruyorum bilemiyor. 8. sınıf öğrencisi basit eşitsizlik sorusu çözemiyor. Online eğitim aldılar öğrenemediler falan değil. Sanki sabahtan akşama kadar hocaya birebir sorup ders dinlediler. Devlet okulunda kimseye böyle eğitim vermezler. Sınav tarihi konusuna gelince, 4 Ocak size erken bir tarih gibi gelebilir. Krizden krize giriyor dediğimiz Yunanistan tam kapalı olmasına rağmen okulları açık. Fransa günlük birkaç on bin vaka açıklamasına rağmen okulları açık. Siz hala burada hastalık edebiyatı yapıyorsunuz. Burada videolu paylaşım yapılabilse size daha net anlatırdım da neyse. İstediğiniz kadar kızgın ifade bırakın. Gerçeklerle yüzleşeceksiniz ve bu ülkeyi 2000 sonrası( Z kuşağı!) Nesil layıkıyla batıracak.

Ulan okulları 31 Ağustos’tan beri tamamen açsalardı sesimi dahi çıkarmazdım, okula dahi gitmeden sınav oluyoruz, Online eğitim falan beni alakadar etmez, insan kendine olunca anlıyor tabii ki sizin gibi kendini düşünenler oldukça ohoohhooo.🤣🤣 Komiksiniz cidden.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı