Sınavlar iptal olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şimdi boşuna tartışmayalım. Yarın saat 5'te bilim kurulu toplantısı var. Fahrettin reis açıklama yapacak. Toplantı sonu zaten gazeteciler bu soruyu illaki soracaklar. Yarın akşam saatlerin de kafa karışıklığı bitecek. Yarın ki habere göre ders çalışırsınız. Daha 4 Ocak'a 12 gün var yani. Sakin olun 50 alın yeter🙂

Yarın belki iptal olmayacaklar deselerde sınava halen 2 hafta var neredeyse çıkıp 1 gün kala iptal ettik demelerini bekliyorum ben.
 
Arkadaşlar şimdi boşuna tartışmayalım. Yarın saat 5'te bilim kurulu toplantısı var. Fahrettin reis açıklama yapacak. Toplantı sonu zaten gazeteciler bu soruyu illaki soracaklar. Yarın akşam saatlerin de kafa karışıklığı bitecek. Yarın ki habere göre ders çalışırsınız. Daha 4 Ocak'a 12 gün var yani. Sakin olun 50 alın yeter🙂 Korkmayın, bu işin sınıf içi notu, performans notu falan var. Her şekil de o ortalama 50 olur.
Ben canlı derslere giremedim ve biliyorsun ki canlı derslere göre performans notu veriliyor. Böyle bir dönemde üstüne birde performans notlarımın düşük olması demek bir facia olur. Çok stresliyim ders bile çalışamıyorum umarım sınavlar iptal olur.
 
Ben canlı derslere giremedim ve biliyorsun ki canlı derslere göre performans notu veriliyor. Böyle bir dönemde üstüne bir de performans notlarımın düşük olması demek bir facia olur. Çok stresliyim ders bile çalışamıyorum umarım sınavlar iptal olur.

Ben de, sırtımı sınıf içi ve performans notuna dayadım.
 
Okula gidince ne değişiyor merak ediyorum :D görende öğrenmek istiyorsunuz da önünüzde kaynak yok falan sanacak. Vallahi asıl şu ağlayanların hepsi komik.

Al bir tane daha!
Okula gidince:
*Tablet, telefon PC, olmasını ayırt etmeden herkesi derse alıyor.
*Of ya canım sıkıldı derste oyun oynayayım diyemiyorsunuz derse odaklanıyorsunuz.
*EBA sizi ve herkesin okuldan dışarı atmıyor.
*EBA gibi öğrenciyi derse almazlık yapmıyor.
*EBA gibi seslerin parazitleştirmiyor.
*Derse kim dinliyor göstermiyor.
*Hocanın sesini dondurmadan anlattırıyor.
*Öğrencin olduğunuzu hatırlatıyor.
*Of ya nolacak ki bu saatte kalmam girmim nolacak diye bir fırsat tanımıyor, gibi şeyler okulun farkları var hahahaha şimdi de ne alakası var dersiniz.
Ekleme: Zaten arkadaş olup okul dışında her yer kapalı demiş eee tamam 10 binlerce vaka demek ki çoğu okul yüzünden oluyor.
 
Umursamıyorlar ki. Kaç kere aynı olay oldu. Zamanında LGS'de iptal edilmemişti.

Hocam o ama çok büyük bir şeydi ve salgının hafiflediği dönemdeydi 1, 5 milyon öğrenci ortada kalabilirdi bunda işe hiçbir zorunlulukları yok yapmak için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı