Sınavlar iptal olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sınav olmasın demiyorum. Ama online olsun. En azından temas olmaz. Eğer ben sınavı tüm dönemin ünitelerin oluyorsam daha önce sınav olanlarınkilerin de sınavları iptal edilip onlarda sınav olmalı. Yoksa haksızlık ortaya çıkar. İlk konulardan sınav olup daha az konuyla daha rahat geçen grup ve tüm dönemin konularıyla dönemi bitirenler eşit sayılmamalı. Daha önceki mesajlarda "Ben sınav olduysam sizde olacaksınız." gibi şeyler yazılmış. Eğer online sınav yapılmayacaksa sizin olan sınavlarda iptal edilir. Herkes eşitlenmiş olur.
Hocam zor biraz. Herkesin interneti yada teknolojisi iyi değil.
 
Online sınavda kopya çekilir algısı saçma geliyor bana ekran paylaşma mikrofon ve kamerayla normal sınavdan daha güvenli oluyor.
 
Eba habire çöküyor zaten online sınavı kaldırmaz. Başka bir uygulama kullanmaları gerekir.
 
15 Ocak'ta restoranlar açılıyor bence iptal olmaz bu devlet akıllanmaz vakalar biraz düşünce yine yasaklar kalkıyor.
 
Arkadaşlar onca özel okul, kreş, ana okulu benim bildiklerim hala daha açıklar ve faaliyetteler soruyorum şimdi ilk kısıtlama geldiğinde daha çok taşıyıcı grup kimdi? Bir de şimdiye bakalım?
 
Online sınavı kaldırabileceğini düşünmüyorum.
Yazım yanlışı yapmışım. Ben düzelttim. Sizde alıntıladığınız mesajda düzenleyin. Ban yemeyin.
Hocam zor biraz. Herkesin interneti yada teknolojisi iyi değil.
O zaman herkese internet paketi yükleyip cihaz sağlarsalar sorun çözülür diyecektim ki aklıma hafif ormanlık alana bile girildiğindeki internet çekmeme problemi geldi. ☹️ O zaman sınav olanlara ve olmayanlara iptal edilsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı