Sınavların İptal Edilmesini İsteyen Kesim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk ünite ile beleşe geçenler ağladı, kuduruyor. Yok öyle yağma. 20 sayfalık ünite ile sınav geçeyim, yüksek not alayım.
1. Biz 3. üniteye kadar sınav olduk, 2. olarak, lütfen yazdığımı okuyun. Başarılı bir lisede matematik ortalam 33. ve sizin dediğinize bakın :D
 
Kabul edin, sınavlara gram çalışmadınız ve çalışmadığınız için ertelenmesini istediniz :D
Kardeşim en az 95 alacağımdan eminim ancak bu riske girmek istemiyorum.
Bir arkadaş ile tartışıyorduk bu konuda konuyu kilitlediler ancak belkide bizim yüzümüzden 100'lerce kişi ölecek buna sadece çalışma yönünden bakmayın lütfen.
 
Ayrıca zaten kasımda yapılan sınavları da herkes yapamadan iptal ettiler vakalar yüzünden, sizi sadece denek olarak kullandılar, bu siniri bize kusmak yerine gerekli yerlere kusman gerek.
 
Senin bizim üzerimizde hakkın yok ki helal etmeyesin, 1.dönem notları hala verilecek sadece 2.dönem yapılacak sene sonu verirler herhalde. MEB'de sosyal medya baskısıyla hareket etmediğini gerek LGS gerek üniversite sınavında göstermişti bu muhtemelen bilim kurulunun kararı.
Bize not verilmiyor.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2020-12-25_123106.png
    resim_2020-12-25_123106.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 89
1. biz 3. üniteye kadar sınav olduk, 2. olarak, lütfen yazdığımı okuyun. Başarılı bir lise de matematik ortalam 33. ve sizin dediğinize bakın :D.

Tamam. Biz belki de tüm kitaptan sorumlu olacağız. 15 şubat kadar ilk 5 ünite işlenir. Geriye de zaten 2 ünite kalıyor. Yani olan yine bize olacak. Neden kudurdun ki. Yine beleşe geçmiş olacaksın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı