- Makaleler
- 12
Orada film bitene kadar koltukta sabit duramıyorsun, illa ki dışarı çıkma isteği geliyor. Ben gittim ama sevemedim.
Kaçak nasıl sokuyorsunuz hocam ya bu zamana kadar çok gittim sinemaya hiç cesaret edemedim.Çok severim. Özellikle orada yalnızsam harika olur. Mısırım ve içeceğim hep yanımdadır. Eğer pahalı gelirse kaçak sokuyorum.
Gold class veya daha farklı çeşitlerinde şekilli şukullu koltuklar oluyor, gerçekten insanın filmi izleyesi geliyor.Orada film bitene kadar koltukta sabit duramıyorsun, illa ki dışarı çıkma isteği geliyor. Ben gittim ama sevemedim.
Sinemada film türü farketmeksizin uyuyorum. O yüzden gitmeyi tercih etmiyorum.Hepimiz bence 1 kere de olsa sinemaya gitmişliğimiz vardır, ben çok severim sinemayı ve ortamı çok filme gitmiyorum işte bildiğim izlediğim filmlerin serisinden filmler olursa giderim. Sizce verdiğimiz paralar boşa mı gidiyor sinemalara?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.