Sinerji Bilgisayar bilgisayar toplama deneyimim

Tam F/P sistem olmuş hayırlı olsun. Kasa önü ızgaralı ve bir tek sinerji'de satıldığından pek bilinmiyor malzeme kalitesi iyi midir?
Ben havaşandırmasını çok beğendim serin çalışıyor. Tabi daha yeni tam olarak bir şey diyemem. Dün yaklaşık altı saat apex oynadım full ayarlarda gpu 60lı derecelerde dolaştı. Ekran kartının fanı genel olarak çalışmıyor. Malzeme kalitesi olarak beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bundan önce Zalman z3 kullandım. Kalite olarak çok daha iyi.
İyi günlerde kullanın, sorunsuz sıkıntısız.
Teşekkür ediyorum

Hocam hayırlı olsun.
Aynı parçaları toplayayım dedim, Genel Toplam :7.857,24 TL çıktı.

Elime geçtiği günden bu güne oyun oynuyorum. MSİ afterburner sureklı olarak acık. Daha oyun oynadıgım esnada ekran kartında 70i görmedim saatlerce oynasam bile. İşlemcide ise 70i gördüm. =Ekran kartım ortalama 65-68 derecelerde geziyor. İşlemcim ortalama 65-70 derecelerde geziyor.

Ben de o ekran kartını mı alsam RTX 2060 Süper mi diye düşünüyodum, çok sorun yaşayanlar gördügüm için RTX aldım.
Sizle aynı fiyata geldi nerdeyse genel olarak memnunum ama bunda da sıcaklık 80 derecelere çıkıyor tek sorunu bu.
(Ben de Sinerjiden hazır sistem aldım)
(Şansıma güvenemedim Ben alsam kesin Yok Watmann yok boot bisürü sorun çıkardı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…