Sinerji Bilgisayar bilgisayar toplama deneyimim

Benim de Ekran kartı 80 dereceye çıkıyor çok zorlarsam, normal yani bir sıkıntı yok.

Hocam selamlar bende sinerjiden bilgisayar almayı düşünüyorum acaba hangi hazır sistemi aldınız memnunmusunuz?

Sisteminiz güzel kasa ile psu konusunda kafamda soru işaretleri var iyi midir diye hayırlı olsun.

Hayırlı olsun güle güle kullanın, keşke Anakart 4 RAM slotlu olsaydı ileriye dönük olurdu. Biraz yorulacaktır Anakart'ınız.
Yorulacağını nereden vardınız? DDR4 16GB 3000mhz RAM bu sisteme gayet de yetecektir. Bunun üstündeki RAM zaten israftan başka Bir şey olmayacak arkadaşımız için.

Hocam selamlar bende sinerjiden bilgisayar almayı düşünüyorum acaba hangi hazır sistemi aldınız memnunmusunuz?
Memnunum. Şuanda mutsuz oldugum tek konu kasanın rgb ısıklarının kapatma secenegı olmaması Parçaların hepsı cok sukur sıkıntısız ve uyumlu cıktı.

Hocam bunu özelleştirip aldım, hakkında pek çok araştırma yaptım forumdakilerle de tartıştık.
Eski konularıma bakabilirsiniz, gayet memnunum.
Ürün 4 günde geldi ve her şey bekledigim gibiydi.
Windows 10 Deneme sürümü kurulu ve boot ayarları yapılı, kutularıyla geldi.

Sinerjinin seçenekleri iyi...
Misal parça değişim Özelleştirme imkanı sunuluyor. Atıyorum bi sistemde 2600 diger sistemde 2600x var. Kalan bütün parçalar aynı olsa bile birinde olan işlemciyi diğeriyle aynı yaptığında fiyatlar aynı olmuyor
Sinerjide bu bakımdan hertürlü secenek sunmuşlar.
İtopya da iyi VOK un sistem seçimi yerinde oluyor.
Teknobiotik pek seçenek sunmuyor. Seçme kısmı iyi değil
QP de seçili ürünlerin kısa yolu yok sinir bozucu
incehesap ise çok dayatma yapıyor. Bazı sistemlerde hiç seçenek vermiyor. Cuma indirimleri ise süper de Havale kabul etmiyorlarmış. Yarı fiyatına düşürüyorlar ürünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…