Sinerji bilgisayar iade kabul etmiyor

Avukatı Ti'ye aldığım yok. Avukatın sana söylediği X maddeyi açtım okudum orada senin okumadığın kısımlar alt metinler var dedim. Ben bunu söyleyince sende bana " hangi üniversitenin hukuk bölümünden mezunsun " diyerek açıkça sen beni yermeye çalıştın.

Her seferinde yok avukat böyle diyor yok avukat şöyle diyor diyerek beni eziklemeye çalıştığın için, gaayet mantıklı açıklamalar yapıp kendi fikrimi belirttiğimde ise " nerenin hukuk bölümünü bitirdin " diye laf sokmaya çalıştığın için konu gereksiz yere uzadı.

Avukat milletine de fazla güvenme. Atar tutarlar ama iş davaya gelince çoğunun harcı meydana çıkar.

( 60 binlik tazminat davamda avukatımın 20 bine tav olup uzaması gibi, sözde ben haklıydım :) )

Belli ki dünden beri boşuna konuşuyorum. 🤦‍♂️ tamamen benim hatam. Hadi hocam iyi sosyaller.

Sonucu yazacaktım fakat kişisel sebeplerden dolayı tamamen aklımdan çıkmış kusura bakmayın.
4 ay içerisinde başvurum karara bağlandı:

1737867209173.png

İnceleme sonucunda benim haklı olduğuma karar verildi:

1737867308217.png

1737867333520.png

Karardan 2 hafta sonra Sinerji bana ulaşıp ürünü geri yollamamı söyledi. Yolladıktan sonra 1 hafta içerisinde param iade edildi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı