Sinerji bilgisayar rezilliği

Ne yazık ki yasa öyle demiyor dostum. Kullanıcıyı arayıp iade mi/değişim mi demeleri gerek. Kullanıcı değişim hakkını kullanırsa ürünü yenisiyle değiştirmek, yoksa muadilini göndermek zorundalar.
Hocam arka planı bilmiyoruz belki de aradılar telefon yanıt bulmadı veya maile geri dönülmedi. Konu sahibi hiç bir şey söylenmedi diyor olabilir. Şu ana kadar 4/4 lük firma görmedim şahsen.

Gayet de dolandırıcı. Bir insanın ağzından cıkan söz vardır. Özellikle sordum stok var mı diye bolca var dediler bozuk cıktı dedim ki soğutucu göndermeyim bana 2 adet fan gönderin bu fanları size göndereyim. Veya fiyattan düşüp bana 300-500 ne ise iade yapın. Komple istediler yenisini göndereceğiz dediler. Ben ağızdan cıkana bakarım. ağızdan cıkan uymuyorsa dolandırıcılktır bu.
Aslında şu an sitesinden baktığım zaman sizin aldığınız fiyatında altında bir şekilde stok gösteriyor. Acaba siz bakalı kaç gün oldu?

Zaten bir sorun yaşamadan firmanın iyi olduğu anlaşılmaz. Önemli olan sorun yaşadığında nasıl karşılık verdiğidir. Mesela siz alış veriş yaptığınızda ne gibi sorun yaşadınız ve nasıl yardımcı oldular bunu belirtirsen daha yararlı olur.
Dediğim gibi sorun yaşamadım. Sorun yaşayan birisi sorununu anlatmış ona bir şey diyemem, fakat sırf bu konuyu görüp daha ucuz bir şekilde buradan alacakken güvenemeyip başka bir yerden daha pahalıya ürün satın alacak kişiler olabilir. Bu kadar ağır itham edilmesine gerek olmadığını düşünüyorum.

Zaten bir sorun yaşamadan firmanın iyi olduğu anlaşılmaz. Önemli olan sorun yaşadığında nasıl karşılık verdiğidir. Mesela siz alışveriş yaptığınızda ne gibi sorun yaşadınız ve nasıl yardımcı oldular bunu belirtirsen daha yararlı olur.

Hocam belirttiğim ürünü aldım. Fanları kırık cıktı aradım anlattım. Gönderin yenisini gönderelim dediler tamam dedim. Özellikle para iadesi yapmayın diye de belirttim. Beni arayıp bilgilendirin dedim. Tamam zaten sıfırını göndereceğiz dediler. Tamam dedim kapandı. Bugün para iadesi gelmiş kartıma. Bana sormadan haber vermeden. Veya muadilini istiyor muyum istemiyor muyum diye sormadan. Beyaz rengi şu an hiçbir yerde yok olan da 4000TL ben 3500 TL'ye aldım.

Hocam arka planı bilmiyoruz belki de aradılar telefon yanıt bulmadı veya maile geri dönülmedi. Konu sahibi hiç bir şey söylenmedi diyor olabilir. Şu ana kadar 4/4 lük firma görmedim şahsen.
Ben sana söyleyeyim 4/4 firma. Amazon.
Ayrıca bu dediklerini yapmamışta olabilirler. Foruma bakarsan bu firma hakkında çok insan benzer şeyler söylüyor. Dediğim gibi önemli olan satış sonrası hizmettir.

Hocam belirttiğim ürünü aldım. Fanları kırık cıktı aradım anlattım. Gönderin yenisini gönderelim dediler tamam dedim. Özellikle para iadesi yapmayın diye de belirttim. Beni arayıp bilgilendirin dedim. Tamam zaten sıfırını göndereceğiz dediler. Tamam dedim kapandı. Bugün para iadesi gelmiş kartıma. Bana sormadan haber vermeden. Veya muadilini istiyor muyum istemiyor muyum diye sormadan. Beyaz rengi şu an hiçbir yerde yok olan da 4000TL ben 3500 TL'ye aldım.
Yarın arayıp konuş, ellerinde senin iadeyi kabul ettiğine dair bir belge yoksa Tüketici Haklarına şikayet edeceğini söyle.

Peki onlar para iadesi yaparken beni aramış mı? Mail attım saydırdım.

Evet yaptıkları yanlış fakat siz de hakkınızı aramamışsınız ki? Her firmada olabilir böyle şeyler. En kötü THH'ye başvurur hakkınızı fazlasıyla alırsınız. Direk küfür de çözüm değil zaten konuşmak yerine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı