Sinerji bilgisayar rezilliği

Belki siz kadar bilgili değilim fakat, ben ve çevremdeki bir kaç kişi bu mağazadan alışveriş yaptı ve sorun yaşamadık. Paranızı geri iade de almışsınız aslında dolandırıcı demenizi doğru bulmadım.
Hocam günde dolar kuru 3-5 atlayan ülkede paranı 1 saat birine vermek zarar etmektir.
 
Ben sana söyleyeyim 4/4 firma. Amazon.
Ayrıca bu dediklerini yapmamışta olabilirler. Foruma bakarsan bu firma hakkında çok insan benzer şeyler söylüyor. Dediğim gibi önemli olan satış sonrası hizmettir.

Dostum alkışlıyorum Amazon'dan ürün aldım bozuk cıktı yanlış konşimento bastım barkot gönderdim. Sonra 4 gün geçti ürün iadem olmadı dedim neden baktık inceledik ve 2 günde 3 saat konusma yaptık. Hata bendeydi DHL ve Amazon'dan özür diledim. Ve birlikte 15 gün takip ettik olayı her harekette iki firmayı da arayıp bilgilendirdim. Birlikte güzel senkron olduk. DHL yetkilileri Amazon yetkileri Almanya gümrüğünün yoğunluguna rağmen 10 günlük maceradan sonra 5 de gümrük macerasından sonra iadeyi Slovakya'ya gitmesi gerekirken direkt Almanya deposuna gönderip benim iademi başlattılar. Salı günü param yatacak. Ben böyle hizmet böyle kalite görmedim. 15 yıllık müşterisiyim Amazon'un. Ben satıştaki performansa değil satış sonrası performansına bakarım. Sana katılıyoruım kaliteli müşteri kendini belli ediyor.

Hocam arka planı bilmiyoruz belki de aradılar telefon yanıt bulmadı veya maile geri dönülmedi. Konu sahibi hiçbir şey söylenmedi diyor olabilir. Şu ana kadar 4/4'lük firma görmedim şahsen.

Dostum inan ki aramadılar telefonda başka konusuyorlar sonra mailde de ürün arızalı cıkarsa uygunsa para iadesi 7 gün içinde yapılacak yazıyor kendilerini böyle korumaya almışlar. Beni ne arayan oldu ne de mail atan.
 
Dostum alkışlıyorum Amazon'dan ürün aldım bozuk cıktı yanlış konşimento bastım barkot gönderdim. Sonra 4 gün geçti ürün iadem olmadı dedim neden baktık inceledik ve 2 günde 3 saat konusma yaptık. Hata bendeydi DHL ve Amazon'dan özür diledim. Ve birlikte 15 gün takip ettik olayı her harekette iki firmayı da arayıp bilgilendirdim. Birlikte güzel senkron olduk. DHL yetkilileri Amazon yetkileri Almanya gümrüğünün yoğunluguna rağmen 10 günlük maceradan sonra 5 de gümrük macerasından sonra iadeyi Slovakya'ya gitmesi gerekirken direkt Almanya deposuna gönderip benim iademi başlattılar. Salı günü param yatacak. Ben böyle hizmet böyle kalite görmedim. 15 yıllık müşterisiyim Amazon'un. Ben satıştaki performansa değil satış sonrası performansına bakarım. Satarken herkes t***klarını yalar sattıktan sonra da dandik firmalar da yalatır. Sana katılıyoruım kaliteli müşteri kendini belli ediyor.



Dostum inan ki aramadılar telefonda başka konusuyorlar sonra mailde de ürün arızalı cıkarsa uygunsa para iadesi 7 gün içinde yapılacak yazıyor kendilerini böyle korumaya almışlar. Beni ne arayan oldu ne de mail atan.
Ben 2021 eylülde G513 Carbon aldım. Ürün 2023 nisan'da arızalandı, bende penta'yı aradım. Ürünün faturası var nasıl gönderebilirim diye. Penta bana garanti belgesi yoksa işlem yapmıyoruz dedi. Bende amazon'u aradım. Amacım siz benim yerime gönderir misiniz? Koskoca amazon sonuçta hayır diyemezler diye düşündüm. Amazonda görüştüğüm temsilci ne dese beğenirsin? Sizi hiç uğraştırmayalım. Siz ürünü iade edin biz değiştirelim.

Şaşırdım önce, sonra baktım stok yok. Dedim ki stoğunuz yok. Tamam öyleyse siz iadeyi başlatın, ürün stoğa düştüğünde göndeririz. Düşmezse ne olacak dedim. O zaman paranızı iade ederiz (o zaman için 600 TL gibi bir para). Dedim ki o zaman çok zarar ederim ürün şu anda 2500 TL. Bu sefer sorun değil siz stoğa düşünce yeni ürünü alın biz aradaki farkı kesintisiz size iade edeceğiz. Ömür boyu bunun garantisini veriyoruz dedi.

Bende bekleyelim biraz dedim. Durun o zaman ben acil stok talebinde bulunayım dedi. 1 hafta içinde ürünü tedarik edip, değişim sürecini başlatıp bana ürünü ücretsiz değiştirdiler.

Firma dediğiniz böyle olur.
 
Hocam kendi şubeleri de var gidip bir fırça çekebilirsiniz :D

Haftaya gideceğim zaten. Mağazaya Edirne'den gideceğim.

25.08.2023 tarihinde yapmış olduğum DeepCool LT720 sıvı soğutmanın fanları kırık geldi. Arayıp talep oluşturdum. Ürünü teslim etmemi inceleme sonrasında aynı ürün ile değişim sağlayacaklarını söylediler. Stokun az oldugunu kalmazsa sorun yaşarım diye belirttim hayır bolca var dediler. Bugün kredi kartıma uygulamadan baktıgımda bir de ne göreyim yaptığım harcama eksi olarak taksidi iade gösteriliyor para iadesi yapmışlar. Bir baktım ürün stokta yok. Beni ne aradılar ne de mail attılar. Bildiğiniz müşteri ile t***k geçiyorlar. Ne kadar rezil dolandırıcı bir firma olduklarını yeniden kanıtlamış oldular. Daha önceden de bir arkadasım ürün almıştı o da sorun yaşadığını dile getirdi. İyi ki de paramı iade etmişler yoksa ürün de göndermez bunlar. Kesinlikle güvenmeyin arkadaşlar 100-200 fazla verin Amazon HB Trendyol kendi satıcısı, İncehesap, vatan, gibi firmalar veya adını saymadıgım sizlerin de sorun yaşamadıgı diğer firmaları tercih edin. Ben bilişim sektöründeyim bunlar gibi markalara eğitim verebilecek seviyedeyim. Buna dayanarak sizlere tavsiye vermiş bulunmaktayım. Sinerji bilgisayarı tercih etmeyin!

Eki Görüntüle 1927589

1694074983833.png


Özür dileyince her şey düzeliyor. Dist. Firma iade demiş bu Sinerji de iade etmiş paramı peki benim haberim var mı bundan? Yok tabii ki. Satarken herkes iyi ama desteğe geldiğinde sıfır. O yüzden bu firmayı tercih etmek isteyene garanti konusunda başarılar. Ukala ukala konusan firma yönetici kişiye yapacagımı biliyorum ama 5 para etmeyen firmalar ve insanlar için değmez.
 
SİNERJİ REZİLLİĞİNE BİR ÖRNEK BEN VEREYİM. BURADAN, ÖZELLİKLE MAĞAZALARINDAN ALIŞVERİŞ YAPACAK ARKADAŞLAR MUTLAKA OKUSUN
Öncelikle bazı arkadaşların sinerjiden ürün alıp sorun yaşamadık dediklerini gördüm. Bu firma hiçbir şekilde savunulabilecek bir firma değil. 2023 Aralık ortası gibi bir klavye aldık arkadaşa, direkt mağazadan almıştık. Arkadaş klavyeyi beğenmedi ve klavyenin üst plakası da oynuyordu yani ürün hatalı idi. Aradan sadece 4 gün geçtikten sonra mağazaya gittikten ve iade istediğimizi belirttikten sonra ne ile karşılaşalım? Çıkmış orada çalışan arkadaş "biz sadece internet siparişini iade alabiliyoruz, mağazaya gelip aldığınızda ürünü görebildiğinizden iadelerimiz gerçekleşmiyor, sadece kutusu açılmamış ise mağaza ürünlerinin iadesini alabiliyoruz. Ancak ürün problemli ise servise gönderirsiniz, servis arızalıdır derse iade edebilirsiniz". WTF? Kardeşim dalga mı geçiyorsunuz? Orada çalışan kişi ürünün arızalı olduğunu kabul etmesine rağmen iade almamaları nasıl bir saçmalıktır? Tuzla'dan iade için Altunizade'ye gidiyoruz ve bunu belirtiyoruz, karşılaştığımız duruma bak. Neyse ürünü bıraktık, arıza talebi oluşturduk ve paralelde tabii THH'de başvuru oluşturduk. Aradan neredeyse 1 ay geçti. Ürünü ilk bıraktığımızda çalışan kişinin 20 gün içerisinde süreç tamamlanır demesine rağmen hiçbir ses soluk çıkmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ne ile karşılaştık? Ürünü nerede olduğunu bile bilmiyorlardı. Servise gitmiş mi, gitmemiş mi, mağazada mı kaldı bilen yok. Servis no istedik vermediler, aradığımız gün tutuşup sizi gün içerisinde arayacağız dediler, aramadılar. Resmen ta***k geçtiler. THH firmadan savunma isteyince de önce yine bir halt yemişler gibi "iyi niyetimize değişim yapacağız" dediler. İyi niyete bak! Biz sonra değişim değil iade yapılacak, talebimiz bu yönde deyince kabul ettiler. İade dün sabah yapılacak denildi ancak henüz bir ses yok. Bunu ne kadar geciktirecekler bakalım.
SİNERJİDEN ÜRÜN ALMADAN BU SÜRECİ YAŞAMAYI GÖZE ALIYORSANIZ SİZ BİLİRSİNİZ.
 
Bu firmadan hiç alışveriş yapmadım açıkçası ancak bir kişi veya firmaya dolandırıcı demeniz için ne mal ne de para iadesi yollaması gerekiyor. Evet değişim olacak dedikten sonra para iadesi yapmaları hiç hoş bir durum değil haklısınız ancak ya malı geri aldıktan sonra parayı da göndermeselerdi ve sizi uğraştırsalardı haftalarca o zaman ne olacaktı? Farklı bir firmadan da almış olsaydınız eğer ellerinde aynı üründen yoksa değişim yapacaklarını düşünmüyorum.
 

Geri
Yukarı