Sinerji bilgisayar rezilliği

Deepsoulmind

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5700x3D
Asus 4060
Asus B-550M M2K.II
16X2 DDR4 RAM
1TB GB M2 SSD
Meslek
Elektrik Elektronik
24 Kasım 2023 tarihinde Sinerji Bilgisayar'dan aldığım sistem, teslim alındığında detaylı bir inceleme sonrasında herhangi bir darbe veya kasıtlı zarar içermiyordu. Ancak, bir süre sonra ekran kartında görüntü kesilmesi sorunu başladı, bu durumu destek talep formu aracılığıyla ilettim. INNO3D, sorumlu firma, distirütör ile görüşerek yoğun bir dönemde olduğumu belirterek süreci erteledim. Daha sonra, ekran kartı sorunları geçmiş olsa da, PSU güvenmediğim ve işlemci soğutucusunu yetersiz bulduğum için sistemde bazı güncellemeler yaptım. Ancak, anakart USB çıkışları yanıt vermez hale geldi ve mavi ekran hataları almaya başladım. Tekrar destek talebinde bulundum ve sorunları dile getirdim. Sorumlular, sistemi kendilerine göndermemi istedi. Güvenerek bilgisayarı Sinerji Bilgisayar'a geri gönderdim. İlk incelemede, RAM'lerin soketlerinden çıktığı ve işlemci soğutucusunun fanlarının sökük olduğu tespit edildi. Ancak, kargo firması hasar tespit tutanağı tutmadan iade sürecini başlattı. Yoğun ısrarlarıma rağmen Sinerji bilgisayar, teslimat öncesinde hasar olmadığını belirtti. Bu süreç boyunca teknik destekleri yeterli olmadı ve yardımlarını eksik bıraktılar. Bu deneyimimi sizinle paylaşarak değerli görüşlerinizi almak istedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• görsel 8.jpg
    görsel 8.jpg
    247,8 KB · Görüntüleme: 96
  • görsel 9.jpg
    görsel 9.jpg
    143,1 KB · Görüntüleme: 88

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı