Konu başka bir yere gidiyor ama 50 serisinde çok büyük bir sıçrama yaşanacak deniyor 3 kat kadar. Silikon yerine sentetik elmas kullanılacak imiş. Bu videoda 14.30 dan itibaren anlatıyor.
Erken karar ahh hepsini dinlesem.
Konu başka bir yere gidiyor ama 50 serisinde çok büyük bir sıçrama yaşanacak deniyor 3 kat kadar. Silikon yerine sentetik elmas kullanılacak imiş. Bu videoda 14.30 dan itibaren anlatıyor.
O sakızı ile alacak adamlar 2020'de çıktığı gibi 3090'ını alır, 3090 Ti için tatava yapmazdı. Mining ne zaman çöküşe geçti, NVIDIA bunu reklamlarla piyasaya çıkarıp resmen "iteledi".
Yurt dışında bile ikinci elde $500'a alıyorlar bu kartı yani düşünsene 1,5 senede 4-5 kat değer kaybeden bir ekran kartı. Tarihte görülmemiş olay.
Onuda söylüyor hocam videoda biz elması pahalı diye biliriz ama sentetik elmas labaratuvarda bile üretilibiliyor imiş.Silikonu zor alıyoruz elması nasıl alacağız acaba![]()
Tekel kaldığı sürece hiçbir şey yapmazlar, RTX50 serisi çıkınca 40 serisine yeni özellik geleceğini sanmıyorum.
30 serisinde olduğu gibi.
Öyle gözüküyor.Her şeyi kabullendiğimiz gibi buna da boyun eğip, bir sonraki kartı alacağız artık ne yapalım.
Boğazıma kadar borcum da olsa alırım, mutlu ve borçlu olurum.Sevdiğimiz bir ürün olduktan sonra illa alacaksın. Kaçarın yok.
Yani teknolojinin önüne geçilmiyor ama ben rahatsız da oluyorum bu durumdan malum ekonomimizden ötürü çıkar seneye yenisi tak yapamıyoruz. 600$ a 2070 Super almıştım 2019 da bir tane düzgün oyun oynamadım nerden nereye geldik şu an bizim kartlar çöp olduÇıkılacak frekans ile performans aynı değildir. Pentium 4 işlemciyi 5Ghz'e OC yaptılar ne oldu 7950X3D ile mi kapışmaya başladı.
Mimari asıl önemli kısım, o olay tek başına 3 kat performans artmasına sebep olmaz. Birden çok gelişimin bir parçasını olur yalnızca. Hali hazırda RTX 5000 serisinin sızıntıları 3 kat gibi bir artışa işaret etmiyor, %50 olsa bile dehşet bir sıçrama olur.
Öyle gözüküyor.
Boğazıma kadar borcum da olsa alırım, mutlu ve borçlu olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.