Sinerji bilgisayar ürün iadesi alır mı?

snipezz

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önce Sinerji bilgisayar üzerinden sipariş ettiğim klavye sonunda geldi fakat bir sorun var; klavyenin ses çıkardığını biliyordum fakat bu kadar bilmiyordum. Gereğinden fazla ses çıkartıyor. Sanki daktilo gibi sesi var ve yay sesi çoğu tuşta var. Bunla birlikte beni rahatsız eden 2 etmen var. İade politikasına baktım. Şöyle bir yazı gördüm;

Eki Görüntüle 1033174

Kargoyu düzgünce açıp sadece klavyenin tuşlarına basarak hata yaptığımı anladım ve geri sticker, tuş çıkarıcısını ellemeden pakete koydum düzgünce. Tekrar satışa uygun bir şekilde hazırladım. Sizce ürün iadesi yapılır mı? Sinerji bilgisayar uğraştırır mı? Sonuçta kargoyu açmadan memnun kalıp kalmayacağımı bilemem, iade konusunda çok tedirginim.

1 hafta önce Sinerji bilgisayar üzerinden sipariş ettiğim klavye sonunda geldi fakat bir sorun var; klavyenin ses çıkardığını biliyordum fakat bu kadar bilmiyordum. Gereğinden fazla ses çıkartıyor. Sanki daktilo gibi sesi var ve yay sesi çoğu tuşta var. Bunla birlikte beni rahatsız eden 2 etmen var. İade politikasına baktım. Şöyle bir yazı gördüm;

Eki Görüntüle 1033174

Kargoyu düzgünce açıp sadece klavyenin tuşlarına basarak hata yaptığımı anladım ve geri sticker, tuş çıkarıcısını ellemeden pakete koydum düzgünce. Tekrar satışa uygun bir şekilde hazırladım. Sizce ürün iadesi yapılır mı? Sinerji bilgisayar uğraştırır mı? Sonuçta kargoyu açmadan memnun kalıp kalmayacağımı bilemem, iade konusunda çok tedirginim.

İade edebileceğinizi düşünüyorum.
Bence mesai saatleri içerisinde müşteri hizmetlerini arayın ya da mail atın.
Paylaştığınız link çalışmıyor.

Açılmış ürünlerde iade kabul etmiyorlar. Ama normalde internet üzerinden alınan ürünlerde 14 gün içerisinde ürünün kozmetiğine, kendisine vs zarar vermediysen iade hakkın var.

Klavye mavi switch ise çok ses çıkarır. Kırmızı veya kahverengi olanını almalıydın.

İade edebileceğinizi düşünüyorum.
Bence mesai saatleri içerisinde müşteri hizmetlerini arayın ya da mail atın.
Paylaştığınız link çalışmıyor.
1621543082297.png

Buyurun bu fotoğraf, ayrıca ürünün hiçbir şeyine zarar vermedim diğer kozmetiklerini ellemedim bile direkt paketledim eskisi gibi.
Ve sizce sitedeki başka klavye ile değişim yapabilirler mi? üstüne para koyup.
Şimdi yazmışlar, MNG kargo ile depolarına yollayacakmışım kontrol edip satılabilirliği bozulmadıysa iade yapacaklarmış.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1033320
Buyurun bu fotoğraf, ayrıca ürünün hiçbir şeyine zarar vermedim diğer kozmetiklerini ellemedim bile direkt paketledim eskisi gibi.
Ve sizce sitedeki başka klavye ile değişim yapabilirler mi? üstüne para koyup.
Şimdi yazmışlar, MNG kargo ile depolarına yollayacakmışım kontrol edip satılabilirliği bozulmadıysa iade yapacaklarmış.
Selamlar,

Bu "yeniden satılabilirliği bozulmamış" ibaresini yanlış anlıyoruz ya da şöyle diyeyim işimize geldiği şekilde yorumluyoruz.

Bu ibareyle örnek vermek gerekirse şu anlatılmak isteniyor. Diyelim siz birine hediye olarak aldınız ve sipariş elinize ulaştı. Sonra bir nedenden hediye aldığınız kişiye artık bunu veremeyeceksiniz sizin de ihtiyacınız yok. İşte bu ve benzeri durumlarda ambalajı açılmamış ürünleri iade edebilmeniz için var bu kolaylık.

Gönderdiğiniz ekran görüntüsünün altında şu yazıyor, "açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satmayı etik olarak doğru görmediğimizden dolayı..." Aslında cevabınız kendi bulduğunuz yerde yazıyor.

Zarar verin, vermeyin siz ürünün sıfır olmasını sağlayan bandrolünü bir kere açtınız mı olay bitiyor. İçeriğine zarar vermemiş olsanız dahi kozmetik veya teknik olarak ürün artık tekrar sıfır fiyatından asla satılamaz.

Ürünü nasıl bileceğim açmadan derseniz satış sitelerinde her türlü teknik detay var, yetmiyorsa üreticiye direkt ulaşabilirsiniz, inceleme videoları var. Bunlar yine de yeterli değil diyorsanız o zaman internetten almayacaksınız. Gidip bir mağazada teşhirini inceleyip alacaksınız.

Bu şekilde kutusunu açtığınız halde iade alan yerlerden de arkanıza bakmadan kaçın, mutlaka bir gün başkasının açıp kullandığı ürünü de sıfırmış gibi size satacaklardır.

Selamlar,

Bu "yeniden satılabilirliği bozulmamış" ibaresini yanlış anlıyoruz ya da şöyle diyeyim işimize geldiği şekilde yorumluyoruz.

Bu ibareyle örnek vermek gerekirse şu anlatılmak isteniyor. Diyelim siz birine hediye olarak aldınız ve sipariş elinize ulaştı. Sonra bir nedenden hediye aldığınız kişiye artık bunu veremeyeceksiniz sizin de ihtiyacınız yok. İşte bu ve benzeri durumlarda ambalajı açılmamış ürünleri iade edebilmeniz için var bu kolaylık.

Gönderdiğiniz ekran görüntüsünün altında şu yazıyor, "açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satmayı etik olarak doğru görmediğimizden dolayı..." Aslında cevabınız kendi bulduğunuz yerde yazıyor.

Zarar verin, vermeyin siz ürünün sıfır olmasını sağlayan bandrolünü bir kere açtınız mı olay bitiyor. İçeriğine zarar vermemiş olsanız dahi kozmetik veya teknik olarak ürün artık tekrar sıfır fiyatından asla satılamaz.

Ürünü nasıl bileceğim açmadan derseniz satış sitelerinde her türlü teknik detay var, yetmiyorsa üreticiye direkt ulaşabilirsiniz, inceleme videoları var. Bunlar yine de yeterli değil diyorsanız o zaman internetten almayacaksınız. Gidip bir mağazada teşhirini inceleyip alacaksınız.

Bu şekilde kutusunu açtığınız halde iade alan yerlerden de arkanıza bakmadan kaçın, mutlaka bir gün başkasının açıp kullandığı ürünü de sıfırmış gibi size satacaklardır.
O zaman neden kabul ettiler? dediğiniz şey çok saçma, diğer çoğu siteler bu şekilde yapıyor zaten iade prosedürünü ayrıca memnun kalıp kalmayacağımı nasıl bir inceleme videosundan öğrenebilirim? bazı şeyleri gidip kendin test etmen lazım çok emin olduğun şeyde bile beğenmeyeceğin şeyler çıkabilir. Hadi tamam dediğin gibi olsun, müşteri hizmetleri neden kabul etti o zaman? açılmış ürünleri kabul etmiyoruz diyebilir ve boşuna kargo parası vermeyebilirdi akıl var fikir var.

ayrıca memnun kalıp kalmayacağımı nasıl bir inceleme videosundan öğrenebilirim? bazı şeyleri gidip kendin test etmen lazım çok emin olduğun şeyde bile beğenmeyeceğin şeyler çıkabilir.

açılmış ürünleri kabul etmiyoruz diyebilir ve boşuna kargo parası vermeyebilirdi akıl var fikir var.
Firmaların her gün bu konuda ne kadar talep aldığını bilmiyorum, ancak özellikle içinden geçtiğimiz dönemi de düşününce şu sıralar özellikle yüksek olduğunu düşünüyorum.

Yukarıdaki ekran görüntüsünde açıkça yazmışlar, müşteri buna rağmen gönderiyorsa değerlendirmek, aksi bir durum olursa götürüsü daha fazla olacağı için soumluluğunu almamak adına yine de siz gönderin bakalım demiş olabilirler. Böyle firmaların sürekli böyle işlemleri olduğunu düşününce kargo şirketleriyle biz tüketiciler gibi anlaşmaları olmadığını o yüzden firmalara özel kodlarla vs. gönderim yapılarak farklı bir ücretlendirmeye tabi olduklarını düşünüyorum. Bu yüzden alıp, iadeyi kutusu açıldığı için kabul edilemedi diye size geri göndermek çok bir masraf olmayacaktır.

Hadi tamam dediğin gibi olsun, müşteri hizmetleri neden kabul etti o zaman? açılmış ürünleri kabul etmiyoruz diyebilir ve boşuna kargo parası vermeyebilirdi akıl var fikir var.
Eğer iadenizi kabul ederlerse bilgi verir misiniz lütfen? Benim için çok faydalı oluyor. Bu şekilde iade aldığı için İtopya, İnceHesap ve satıcısı Amazon olmayan yerleri çevrim içi alışveriş adreslerimden çıkarttım. Sinerji'yi de çıkartayım ona göre.

Bunu dememin nedeni de şu. Bu firmalar satıcı firmalar, üreticiden alıp kar koyup satıyorlar. Ayıplı mal olmadığı için üreticiye de gönderemeyecekleri böyle iadeler alıyorlarsa, kutusu açıldığı için sıfırlığını kaybetmiş ürünleri tekrar satıyorlar demektir. Ve ben sıfır fiyatı ödediğim eşyaları ikinci el olarak asla kullanmak istemiyorum, evet kozmetiğine dahi zarar gelmemiş olsa da buna dikkat ediyorum, neden çünkü "revised" vs. bilgisi vermeden sıfır fiyatından satıyorlar.

14 gün içinde "koşulsuz" iade ve ayıplı mal hakkında

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı