Sinerji Bilgisayar Vurdumduymazlığı

Dafirenze

Hectopat
Merhabalar. Yakın zamanda Sinerji Bilgisayar'dan hazır sistem aldım. Ama başımdan ilginç bir olay geçti. Şöyle ki Mevcut siparişimde Adata XPG 16 GB (2X8GB) Gammix D30 RAM'leri almak istediğimi sitenin özelleştir kısmındaki bana sunulan seçeneklerde de belirterek eklemiştim. Akabinde geri kalan seçenekleri de ayarladıktan sonra siparişimi tamamladım. (Bir sıkıntı da burada baş gösterdi ve bana söylenen süre içerisinde kargo elime ulaşmadı. ) Kargo elime ulaştıktan sonra kasayı açtığımda montajının güzel yapıldığını gördüm lakin çok enteresandır ki siparişimde belirttiğim RAM'ler yerine bana sorulmadan, danışılmadan ve bilgi dahi verilmeden (en azından insan mail atar) RAM'ler değiştirilmiş. Koydukları yeni RAM'ler istediğim ürünün muadili olan Corsair markasına sahip üründü. Başımdan böyle bir olay geçti ve Technopat sakinlerinin de bu durumdan haberdar olarak yapacakları alışverişlerde dikkatli olmasını temenni ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sinerjiden sistem aldım. İlgilenmeleri, montajları vs. herşeylerinden memnun kaldım. Senin başından böyle bir olay geçmesi beni şaşırttı. Benim sipraişim yanlış gelmişti aradığımda faturada şöyle şöyle görünüyor biz böyle böyle göndermişiz diyerek ertesi gün tekrar kargo gelerek yeni ürünü getirmişti. Beklemezdim böyle birşey yapacaklarını.

Ben sistemi oradan toplamıştım ve sorun ile karşılaşmadım. Garanti süreci içerisinde bir adet ürün değişimi de yaptım. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtin mi? İsteyerek yapılmadığını düşünüyorum.

Ben sistemi oradan toplamıştım ve sorun ile karşılaşmadım. Garanti süreci içerisinde bir adet ürün değişimi de yaptım. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtin mi? İsteyerek yapılmadığını düşünüyorum.
İstediğim Ram'lerin stoğu ellerinde kalmamış. Bunlarda güya daha iyi bir Ram takmışlar. Ama beni aramadan sormadan. Müşteri hizmetlerindeki elemanın dediği şu şekilde, ''Aramayı unutmuşlar bla bla bla...''

İstediğim Ram'lerin stoğu ellerinde kalmamış. Bunlarda güya daha iyi bir Ram takmışlar. Ama beni aramadan sormadan. Müşteri hizmetlerindeki elemanın dediği şu şekilde, ''Aramayı unutmuşlar bla bla bla...''
Hoş olmamış, üzüldüm. Bunun kararını onlar veremezler. Ellerinde fazla stok olduğu için bile takmış olabilirler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı