Sinerji DCK1080 Hazır Sistem Alınır mı?

Chucker

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar, 4700- 4800 TL civarı sistem toplamayı düşünüyorum. Bu fiyata sanırsam GTX 1060 oluyor en fazla GTX 1070. Hazır sistemlerde gezerken DCK1080'i gördüm eğer uygun görürseniz Asus versiyonunu alacağım + olarak SSD ve 8 GB Ram daha ekleyeceğim. Bu sistem bana önümüzdeki 5 yıl içerisinde tüm oyunları high - low fark etmez oynatır mı? Şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
@scout22 haklı; ancak 6700 alınsa fena olmazdı. Ne de olsa bu kadar güçlü bir ekran kartı için güçlü bir işlemci lazım. 6500 dahi GTX 1080'i darboğaz yapmıyor da 6700 olsa fena olmazdı. Ayrıca anakart seçimi yanlış olmuş diye düşünüyorum. Bu paraya toplanan sistemde B150A olsa ya da B150M B3 olsa daha tatlı olurdu. Gene de siz kendiniz toplayın derim; ancak baktınız GTX 1080 ile çok pahalıya mal oluyor neden bu sistemi tercih etmeyesiniz demi.

Adsız.png

Bu sistemi tavsiye ediyorum.

Sistemin parçalarını ve uyumunu her ne kadar beğenmesem de 4800 TL'ye 1080'i iyi sıkıştırmışlar diyebilirim. Kullanılmayacak bir sistem değil, güzel bir monitör ve Ram + SSD takviyesi ile kullanılabilir. Bu arada yorumlarda W10 ile geldiğini belirtmişler.

Sistemin parçalarını ve uyumunu her ne kadar beğenmesem de 4800 TL'ye 1080'i iyi sıkıştırmışlar diyebilirim. Kullanılmayacak bir sistem değil, güzel bir monitör ve Ram + SSD takviyesi ile kullanılabilir. Bu arada yorumlarda Win 10 ile geldiğini belirtmişler.
Demo sürümüyle gelmiştir büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı