Sınıf arkadaşım müzik zevkimi beğenmedi

569801

Hectopat
Makaleler
4
Şarkı dinliyordum internette ve bu konu birden aklıma geldi bende açayım dedim. Ben sınıf arkadaşlarımla beraber sakin bir şekilde kimsenin müzik zevkine laf etmeden sıramı bekleyim bir tane şarkı açtım, Türkçe rock idi şarkı. Fakat kızın teki arkadan benim müzik zevkime küfür etti. :D ama bu kız tahtadan keko şarkıları açıp, abi ne güzel müzik deyip dans ederdi. Ayrıca popüler olmayan her şeyi dışlar, popüler olan her şeyi severdi. Merak ettim bu konu hakkında ki düşüncelerinizi, siz olsa ne tepki verirdiniz? Ben tepki vermedim, güldüm geçtim. Ne uğraşacağım onunla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarkı dinliyordum internette ve bu konu birden aklıma geldi bende açayım dedim. Ben sınıf arkadaşlarımla beraber sakin bir şekilde kimsenin müzik zevkine laf etmeden sıramı bekleyim bir tane şarkı açtım, Türkçe rock idi şarkı. Fakat kızın teki arkadan benim müzik zevkime küfür etti. :D ama bu kız tahtadan keko şarkıları açıp, abi ne güzel müzik deyip dans ederdi. Ayrıca popüler olmayan her şeyi dışlar, popüler olan her şeyi severdi. Merak ettim bu konu hakkında ki düşüncelerinizi, siz olsa ne tepki verirdiniz? Ben tepki vermedim, güldüm geçtim. Ne uğraşacağım onunla.
Hangi Türkçe Rock parçasını açmıştınız merak ettim 😀

Ballı, ballı viski (oh-o-oh)
Yengeniz heyecanlı, düştü
Akşama ev var mı, Rüştü?
Yalnız içen varsa küstüm
Eskiden ağlardım, güldüm
Şimdi sakallandım, büyüdüm

Bu tarz bir şarkı açtıysa haklısınız.

Moderatör arkadaş düzeltmiş, küfür etmişti aslında.

Ballı, ballı viski (oh-o-oh)
Yengeniz heyecanlı, düştü
Akşama ev var mı, Rüştü?
Yalnız içen varsa küstüm
Eskiden ağlardım, güldüm
Şimdi sakallandım, büyüdüm

Bu tarz bir şarkı açtıysanız haklı.
Türkçe rock diyorum kardeşim, o rock mı?

Hangi Türkçe Rock parçasını açmıştınız merak ettim 😀
Barış Akarsu - Islak Islak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı