Sınıfa alışamıyorum

Bende de öyle. Okula gitme isteğim yok hiç. Herkes birbiriyle konuşuyor muhabbet ediyor ben sırada oturuyorum millete bakıyorum. Ara sıra bahçeye çıkıp geziyorum ama bahçeyi de 50 kez tavaf ettim 🤠. Zaten tek başıma gezince çok saçma oluyor. Kimseyle muhabbet edemiyorum. Onlar konuşsa bile ben devamı getiremiyorum.

Bende de öyle. Okula gitme isteğim yok hiç. Herkes birbiriyle konuşuyor muhabbet ediyor ben sırada oturuyorum millete bakıyorum. Ara sıra bahçeye çıkıp geziyorum ama bahçeyi de 50 kez tavaf ettim 🤠. Zaten tek başıma gezince çok saçma oluyor. Kimseyle muhabbet edemiyorum. Onlar konuşsa bile ben devamı getiremiyorum.
Asıl sıkıntı konuşmamak değil aslında ben sınıf dışında bir yere çıkmıyorum yemekhane veya bahçe anca tuvalete gidebiliyorum bahçe de veya yemekhanede toplum arasına girmek kötü geliyor bütün gün sınıfta oturunca sıralar da rahat değil her yerim ağrıyor sıkıldım artık.

Anadolu'ya gidersen üniversite okuyacaksın diyorlar o yüzden teknik mesleğe git diyorlar sanki her Anadolu'da okuyan üniversiteye gidiyor.

Meslek lisesine gidiyorum meslek lisesine sakın gitme arkadaş zaten yapmakta zorlanıyormuşsun hayatın kararı Anadolu'ya gidersen bence hayatın güzel olabilir ama aileni bence bir türlü ikna etmen lazım.

Bahçeye çıkıp bir rotada git gel. Hocalarla muhabbet etmeyi dene. Özellikle 50 yaş üstü erkek öğretmenlerin muhabbetleri sarıyor. Soru çözmeyi dene hiç değilse kendini geliştirirsin.
Konuşcak biri olmayınca sınıftan çıkası gelmiyor insanın. Ben öyle bütün gün kapıda dikilip koridoru izliyorum gayet eğlenceli bir aktivite 🙁👍
Arkadaşlarım okula gelmediyse ya da işleri varsa alıyorum yiyeceğimi ya da içeceğimi dışarı çıkıyorum. Bahçede banka oturup gökyüzünü izliyorum.

Asıl sıkıntı konuşmamak değil aslında ben sınıf dışında bir yere çıkmıyorum yemekhane veya bahçe anca tuvalete gidebiliyorum bahçe de veya yemekhanede toplum arasına girmek kötü geliyor bütün gün sınıfta oturunca sıralar da rahat değil her yerim ağrıyor sıkıldım artık.
Teneffüs başlayınca hemen bitsin diye bazen 5 - 10 dakika tuvalette bekliyorum ben. Siz benden iyisiniz. Zaten utandığım için konuşurken hep takılıyorum. Durumum çok kötü. Asosyal falanda değilim ama bende bilmiyorum.

Bahçeye çıkıp bir rotada git gel. Hocalarla muhabbet etmeyi dene. Özellikle 50 yaş üstü erkek öğretmenlerin muhabbetleri sarıyor. Soru çözmeyi dene hiç değilse kendini geliştirirsin.
Hocalara çok kinim var yıllardır değişmedi kendi durumuma katlanicam tek umudum COVİD artarda kapanmasini ümit ediyorum gerçi bizimkiler napar eder sözde özel okul 2-3 hafta daha devam ettirir.

Teneffüs başlayınca hemen bitsin diye bazen 5 - 10 dakika tuvalette bekliyorum ben. Siz benden iyisiniz. Zaten utandığım için konuşurken hep takılıyorum. Durumum çok kötü. Asosyal falanda değilim ama bende bilmiyorum.
Ben sırf teneffüs bitsin diye tuvaletim olmasa tuvalette duruyorum geceleri zaten zor uyuyorum sorun bende 8 de kalkıyorum okula 2-3 de yatıyorum gözlerim acıyor.

Hocalara çok kinim var yıllardır değişmedi kendi durumuma katlanicam tek umudum COVİD artarda kapanmasini ümit ediyorum gerçi bizimkiler napar eder sözde özel okul 2-3 hafta daha devam ettirir.
Bence öyle demeyin. Akademik başarınızı arttırmaya çalışın. Alt veya üst sınıflarla konuşmayı deneyin. Ya da benim gibi alın elinize bir soru bankası ya da konu anlatımlı kitap öğle arasında bahçede okuyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı