Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamen saçmalık.
1.'si Bu öğretmenlerin yaklaşık 5000 lira maaşı var.
2.'si belki bir parçası bozulmuştur, tamir ettirebilir.
3.'sü 7000 liralık bilgisayarı ne yapacak?
4. Milletin parası yok zar zor geçiniliyor bir de onun bilgisayarına mı para verecek.

Öğretmenin kişisel bilgisayarı ise aşırı saçma, o kadar meraklı olanlar varsa versinler, siz vermeyin. ''Niye vermiyorsunuz?'' derlerse ''Ben mi bozdum?'' dersiniz geçersiniz :D. 7.000₺ civarındaki bir laptop'u da sınıf için aşırı fazla gelir 5.000₺ civarlarındaki iş görür.
5K fazla gelir 3K yeter. Atom parçalamıyorsun sonuçta.

Yerinizde olsam gerekli mevkilere bu konuyu şikayet eder ve o öğretmenin ceza almasını sağlardım. Kişisel laptop kendi ihtiyacı olduğu için hiçbir şekilde vermek zorunda değilsiniz , herhangi bir şekilde kamu malı olmadığı için para talep etmek / etmeyi geç vermek zorunda bile değilsiniz.
Hocam ayıptır sorması neden hocayı şikayet etsin? Ben mi yanlış okudum yoksa sınıfın annesi istiyor parayı sınıfça alacaklar galiba. Yanlış anlayabilirim olayı yanlış anladıysam kusura bakmayın.

Hocam ayıptır sorması neden hocayı şikayet etsin? Ben mi yanlış okudum yoksa sınıfın annesi istiyor parayı sınıfça alacaklar galiba. Yanlış anlayabilirim olayı yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Hocam bende şimdi üstünden 2 kere okuyarak geçtim. Herhalde dediğiniz gibi sınıf annesi istiyor ben biraz öğretmenlere kinim var 😀

Hocam bende şimdi üstünden 2 kere okuyarak geçtim. Herhalde dediğiniz gibi sınıf annesi istiyor ben biraz öğretmenlere kinim var 😀

Şöyle bir şey de var yeni gördüm. Sınıf annesi hocasının laptopunun bozulduğunu nereden biliyor acaba? Eğer hoca dediyse zaten bu bir nevi bilgisayar isteme gibi bir şey olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı