Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lan ben ne duygusal mışım bende şey düşündüm gençler üzüldü hocasına süpriz yapıcak Türkiye bura öyle şey olur mu hiç zorla paranıza çökecekler tabi. Duyduğum en saçma şeylerden.Öğretmenin kendi alması lazım öğretmene gelmeden devletin alması lazımda laptopa kadar daha çok şey var

Lan ben ne duygusal mışım bende şey düşündüm gençler üzüldü hocasına süpriz yapıcak Türkiye bura öyle şey olur mu hiç zorla paranıza çökecekler tabi. Duyduğum en saçma şeylerden.Öğretmenin kendi alması lazım öğretmene gelmeden devletin alması lazımda laptopa kadar daha çok şey var
Bende ilk başta öyle düşünmüştüm. Helal olsun diye başlığa girdim.

Hayatımda daha saçma çok az şey duydum. Öğretmene bilgisayar almak ne ya? Belki durumu iyi olan birisi varsa gönlünden koparak gönüllü şekilde bir destek verebilir. Ama bunu zorunlu hale getirip tüm sınıfa dayatmak aşırı yanlış. Kendi maaşı var zaten?

Arkadaşlar selam. Bir şey danışmak istiyorum. Öğretmenin laptopu bozuluyor ve sınıf annesi WP grubuna mesaj atıyor; "Para toplanacak, Perşembe'ye kadar vermek zorundasınız.". Sizce boyle bir şey yasal mı? Neden ben kalkıp ekstradan 150 TL para vereyim? Ayrıca sınıfın bütçesi olan 2000 TL'yi de katacaklar ve 7000 TL'lik laptop alacaklar. Ben bu parayı vermek istemiyorum. Sizce böyle bir şey yasal mıdır?
Kesinlikle para vermeyin. Yasal olarak hiçbir dayanağı yoktur. Eğer ki ısrar ederlerse suç duyurusunda bulunucacağınızı söyleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı