Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle öğretmenleri bilirim, genelde kurnaz tipler. Karşısına geçip al sana bilgisayar diyerek bir hareket yapabilirsiniz. Maaşıyla 3,5k civarı onu idare edecek bir bilgisayar alabilir. Bir ülkede herkes mi halkı söğüşlemek ister ya?

2-3 maaşta, belki de tek maaşta alabileceği bilgisayarı siz niye alıyorsunuz? Vermeyin, ne yapabilir sanki.

Yapacağı en büyük şey "Çok teşekkürler çocuklar, hadi derse devam." demek. 1 kere teşekkür eder sonra umrunda olmazsınız.

Maaşını bizim vergilerimizden alıyor zaten, üstüne PC parasını veliler versin. Oldu canım.

Link 6000 TL'lere bile kral bi pc alabiliyorsunuz, 7000'lere ne gerek var?

Arkadaşım "boş sebep" demişsin. Öğretmenin bilgisayarı yok ve bu insanlar çocukları hayata hazırlıyor evlerinde oturup saatlerce ders anlatıyorlar. Sen bu fikirdesin ve imzanda RTX 2060 yazıyor o nasıl olacak? Demek ki mevzu durum falan değil direkt art niyet ile yazıyorsunuz. Bu arada öğretmen tanıdığım yok ve kendim de öğretmenlikle ilgili herhangi bir şey okumuyorum bunu da belirteyim ama yaptığınız gerçekten ayıp.

ÖĞRETMENLERE VE EĞİTİME BU KADAR DÜŞMAN OLAN BİR MİLLETTEN HİÇBİR ŞEY BEKLEMİYORUM NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN DİYORUM BAŞKA DA BİR ŞEY DEMİYORUM BÖYLE DEVAM.
Sokak röportajlarındaki dayılarla aynı kafa yapısında olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Arkadaşlar selam. Bir şey danışmak istiyorum. Öğretmenin laptopu bozuluyor ve sınıf annesi wp grubuna mesaj atıyor; "para toplanacak, perşembe'ye kadar vermek zorundasınız.". Sizce boyle bir şey yasal mı? Neden ben kalkıp ekstradan 150 TL para vereyim? Ayrıca sınıfın bütçesi olan 2000 TL'yi de katacaklar ve 7000 TL'lik laptop alacaklar. Ben bu parayı vermek istemiyorum. Sizce böyle bir şey yasal mıdır?

Kafana silah dayasalar alma!

Arkadaşım "boş sebep" demişsin. Öğretmenin bilgisayarı yok ve bu insanlar çocukları hayata hazırlıyor evlerinde oturup saatlerce ders anlatıyorlar. Sen bu fikirdesin ve imzanda RTX 2060 yazıyor o nasıl olacak? Demek ki mevzu durum falan değil direkt art niyet ile yazıyorsunuz. Bu arada öğretmen tanıdığım yok ve kendim de öğretmenlikle ilgili herhangi bir şey okumuyorum bunu da belirteyim ama yaptığınız gerçekten ayıp.

öğretmenlere ve eğitime bu kadar düşman olan bir milletten hiçbir şey beklemiyorum ne haliniz varsa görün diyorum başka da bir şey demiyorum böyle devam.

Senin kafan basıyor mu, çocuk sanki dersten dolayı demiş senin bir şeye ihtiyacın olunca arkadaşından mı istiyorsun gidip çalışıp kazanıyorsun isteyen verir isteyen vermez forumda olmasaydım sana diyeceğim daha neler var.

Paranız yoksa söyleyebilirsiniz. Destekte bulunmak istiyorsanız verirsiniz parayı.

Ama dur. Devlet neden almıyor ki bu ihtiyaçları. Zaten kimin umurunda olsun ki.

Şöyle söylemek istiyorum:

Parası olan verir. Olmayan vermez. Ve öğretmen kendi maaşı ile alabilir. Ayrıca 7000TL olması da ayrı bir saçmalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı