Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar selam. Bir şey danışmak istiyorum. Öğretmenin laptopu bozuluyor ve sınıf annesi wp grubuna mesaj atıyor; "para toplanacak, perşembe'ye kadar vermek zorundasınız.". Sizce boyle bir şey yasal mı? Neden ben kalkıp ekstradan 150 TL para vereyim? Ayrıca sınıfın bütçesi olan 2000 TL'yi de katacaklar ve 7000 TL'lik laptop alacaklar. Ben bu parayı vermek istemiyorum. Sizce böyle bir şey yasal mıdır?

Sakın hocam.

Saçmalık. Çoğu bilgisayara 12 ay taksit yapılırken ortalama bir laptopu (3500TL) ayda 300TL gibi bir rakama alabilir. 2 defa markete gitmese alabileceği bir şey için okulda 7000TL toplatıyor ya :D

Maksat eğitim değil mi ? Niye 7000 TL'ye bilgisayar alıyormuş ? Eğer laptop alacaksa 2.el, masaüstü ise 4000 TL'ye işini görebilecek bir pc alabilir. Afedersiniz ama sizin öğretmeniniz ya da sınıf anneniz tam bir şark kurnazı.

Kaç yaşındasınız? Böyle saçmalık mı olur, sınıf annesi ne demek? 10 kuruş vermem. Ne kadar ilginç bir ülkede yaşıyoruz gerçekten aklım almıyor. Her gün daha absürt şeyler görüyorum.

Arkadaşım "boş sebep" demişsin. Öğretmenin bilgisayarı yok ve bu insanlar çocukları hayata hazırlıyor evlerinde oturup saatlerce ders anlatıyorlar. Sen bu fikirdesin ve imzanda RTX 2060 yazıyor o nasıl olacak? Demek ki mevzu durum falan değil direkt art niyet ile yazıyorsunuz. Bu arada öğretmen tanıdığım yok ve kendim de öğretmenlikle ilgili herhangi bir şey okumuyorum bunu da belirteyim ama yaptığınız gerçekten ayıp.

ÖĞRETMENLERE VE EĞİTİME BU KADAR DÜŞMAN OLAN BİR MİLLETTEN HİÇBİR ŞEY BEKLEMİYORUM NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN DİYORUM BAŞKA DA BİR ŞEY DEMİYORUM BÖYLE DEVAM.
Adamın kartından sana ne? Adama ders anlatmak için 7000₺'lik PC niye alsınlar?

Düşman falan değiliz, beleşçileri sevmiyoruz. Sesli güldüm haline.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı