Sınıfım Arap dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazla öğrenci olduğu için uzamış şubeler.

Sanırım her tipten biri var okulda. Şükürler olsun kalıplı biriyim de o anlamda hiç sıkıntım yok.
Çok kötü bir okul. Bu arada şaka gibi kontenjanlarda 3. sıraya yükseldim! Fakat en acı yanı sadece 2 kişilik kontenjan var. Umarım yakın bir zamanda girerim. Bu okul cehennem gibi. Arap'ları hiç sevmem.

Reis sakin ol. 1 ay geçiverir.
Bence bu kadar ön yargılı olmamak lazım. Sonuçta karşındaki de senin gibi çocuk.
Ama iyi yönden de bakamıyorum pek. Okul nitelikli olsa neyse ama öyle bir okul muhtemelen sıkıntılıdır.

Ya sevmişim öyle çocuğu yürüsün gitsin ülkesinde okusun ülkesinde savaş bitti.

Sanırım her tipten biri var okulda. Şükürler olsun kalıplı biriyim de o anlamda hiç sıkıntım yok.
Çok kötü bir okul. Bu arada şaka gibi kontenjanlarda 3. sıraya yükseldim! Fakat en acı yanı sadece 2 kişilik kontenjan var. Umarım yakın bir zamanda girerim. Bu okul cehennem gibi. Arap'ları hiç sevmem.
based

95 ortalama hiç kolay değil iyi liseye geçene kadar işin peşini bırakma o araplar sana zarar verirse şikayet et sınır dışı ederler.

Bir şey yapmaya yemez hocam onlarda biliyor bunun olacağını. Kısacası adamlar cehennemden cennete geldi (onlara göre)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı