Sınıfım Arap dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
95 ortalama hiç kolay değil iyi liseye geçene kadar işin peşini bırakma o Araplar sana zarar verirse şikayet et sınır dışı ederler.
Nerede sınır dışı ederler be hocam? Hükümet zaten bu tipleri seviyor. Sınır dışı etseler onların yerine gelecek milyonlarca bir yerlere firlatılıp bırakılmış Arap çocuk var.
 
Sanırım her tipten biri var okulda. Şükürler olsun kalıplı biriyim de o anlamda hiç sıkıntım yok.
Çok kötü bir okul. Bu arada şaka gibi kontenjanlarda 3. sıraya yükseldim! Fakat en acı yanı sadece 2 kişilik kontenjan var. Umarım yakın bir zamanda girerim. Bu okul cehennem gibi. Arap'ları hiç sevmem.
İçtim şarabı ..... arabı :D Hülagü han çok güzel söylemiş. Allah sabır versin.
 
O kadar haklısın ki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
EBA'dan baktım, bizim sınıfta Suriyeli dolu. Yapacak bir şey yok üniversiteye kadar adamakıllı arkadaş ortamım olamayacak (orta okuldan tanıştıklarım hariç). Şu an benim ve senin yapman gereken şey kendini bir konuda geliştirmek, örneğin ben hayvan gibi vücudum olsun istiyorum, yazılım okumak istiyorum, oynadığım oyunda e-spor kariyerim olsun istiyorum. Motivasyon kaynağım bunlar. Sürekli kendimi geliştirmek istiyorum, yeni bilgiler öğrenmek istiyorum (okuldaki eğitimden bahsetmiyorum), umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı