Sınıfım Arap dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ABD Irak savaşında da Irak'ı terk edenler oldu. Özal Iraklıları ülkeye almadı. Sınırda kamp kurdu. Savaş bitince yolladı.

@Olga666 sakın Araplara dik davranma bir kere 15-20'li Suri sürüsü bir arkadaşımı 50 kuruş için çok kötü dövmüşlerdi. Yıl 2017.

4hafta kısa bir süre değil lakin en mantıklısı sabret be kardeşim yapacak bir şey yok ben şu an 10. sınıfım ve ilk liseye geçtiğimde düşük bir Anadolu lisesindeydim ortalamam düşüktü ama LGS puanım iyiydi daha sonra gideceğim fen lisesinin puanı az bir şey düştü 1-2 ay sonra falan gittim ve bu sürede 4 yıl burada kalacağımı falan düşünüp üzülüyordum kısacası takma kafana Türk olanlar ile arkadaş ol derslerini takip et.

Son düzenleme:
İlk defa P şubesi diye bir şey duydum. İşin gerçekten çok zor dostum muhtemelen tenefüslerde bahçede adım atacak yer kalmayacak. Umarım en kısa sürede değiştirebilirsin okulunu.

612 kontenjanı varmış okulun. Sanırım bu sadece 9. için. Pazartesi son durumu aktarırım. 1 ay imam hatibe gitsem 10 kat iyiydi bu nedir inanamadım? Bir de sadece benim sınıfta 14 Arap var. Kalan sınıflarda kim bilir ne kadardır?

Uzak durun. Konuşmayın. Çok iyi anlıyorum sizi zamanında ilkokulumda 15 kişi Suri vardı. Hepsi her zaman olaya karışırdı. Müdür de ceza veremezdi pek onlara. Asla konuşmayın. Sizinle arkadaş olmak isteseler bile.

Ayrıca kulaklık alın ve telefon yasak değilse teneffüslerde sadece telefona bakın. En mantıklısı.

612 kontenjanı varmış okulun. Sanırım bu sadece 9. için. Pazartesi son durumu aktarırım. 1 ay imam hatibe gitsem 10 kat iyiydi bu nedir inanamadım? Bir de sadece benim sınıfta 14 Arap var. Kalan sınıflarda kim bilir ne kadardır?
612 kontenjan ne gözünü seveyim?
Suri olmasa bile kesin gitmek lazım oradan.

Uzak durun. Konuşmayın. Çok iyi anlıyorum sizi zamanında ilkokulumda 15 kişi Suri vardı. Hepsi her zaman olaya karışırdı. Müdür de ceza veremezdi pek onlara. Asla konuşmayın. Sizinle arkadaş olmak isteseler bile.

Ayrıca kulaklık alın ve telefon yasak değilse teneffüslerde sadece telefona bakın. En mantıklısı.

Biraz ırkçılık olacak ama gerekirse olsun. Arap'la arkadaşlık yapacağıma okul okumam daha iyi. Kimse din kardeşimiz falan da demesin, dini de umursamıyorlar bolluk içinde hayatlarına devam ediyorlar. Pis bir ırk hiç sevmem. Aynı dediğiniz gibi yapacağım hocam, okulda 1700 kişi varmış bu arada.

Biraz ırkçılık olacak ama gerekirse olsun. Arap'la arkadaşlık yapacağıma okul okumam daha iyi. Kimse din kardeşimiz falan da demesin, dini de umursamıyorlar bolluk içinde hayatlarına devam ediyorlar. Pis bir ırk hiç sevmem. Aynı dediğiniz gibi yapacağım hocam, okulda 1700 kişi varmış bu arada.

Irkçıyım. Arapları sevmiyorum. İğreniyorum hatta. Aralarında iyileri olması da umrumda değil. Kurunun yanında yaş da yanar. Peygamber boşuna gelmemiş bunlara. Yine bozuldular.

1700 kişi varsa 9.sınıflar aşırı fazla o zaman 500 tane 9. sınıf hapıyoe eğer p son şube ise. Bu da neredeyse her sınıfta bir o kadar daha Arap var demek. Kısacası geçmiş olsun hocam.

Gittiğiniz okul toplama kampı galiba. O değilde bu mülteciler bir gün toplanıp, çeteleşip iş savaş çıkarırsa ne olucak kimse düşünmüyor herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı