İlk defa P şubesi diye bir şey duydum. İşin gerçekten çok zor dostum muhtemelen tenefüslerde bahçede adım atacak yer kalmayacak. Umarım en kısa sürede değiştirebilirsin okulunu.Hocam bir de şubem 9-P. Bu ne anlama geliyor? Okulda çok fazla sınıf mı var?
İlk defa P şubesi diye bir şey duydum. İşin gerçekten çok zor dostum muhtemelen tenefüslerde bahçede adım atacak yer kalmayacak. Umarım en kısa sürede değiştirebilirsin okulunu.
612 kontenjan ne gözünü seveyim?612 kontenjanı varmış okulun. Sanırım bu sadece 9. için. Pazartesi son durumu aktarırım. 1 ay imam hatibe gitsem 10 kat iyiydi bu nedir inanamadım? Bir de sadece benim sınıfta 14 Arap var. Kalan sınıflarda kim bilir ne kadardır?
Uzak durun. Konuşmayın. Çok iyi anlıyorum sizi zamanında ilkokulumda 15 kişi Suri vardı. Hepsi her zaman olaya karışırdı. Müdür de ceza veremezdi pek onlara. Asla konuşmayın. Sizinle arkadaş olmak isteseler bile.
Ayrıca kulaklık alın ve telefon yasak değilse teneffüslerde sadece telefona bakın. En mantıklısı.
Biraz ırkçılık olacak ama gerekirse olsun. Arap'la arkadaşlık yapacağıma okul okumam daha iyi. Kimse din kardeşimiz falan da demesin, dini de umursamıyorlar bolluk içinde hayatlarına devam ediyorlar. Pis bir ırk hiç sevmem. Aynı dediğiniz gibi yapacağım hocam, okulda 1700 kişi varmış bu arada.
Biraz ırkçılık olacak ama gerekirse olsun. Arap'la arkadaşlık yapacağıma okul okumam daha iyi. Kimse din kardeşimiz falan da demesin, dini de umursamıyorlar bolluk içinde hayatlarına devam ediyorlar. Pis bir ırk hiç sevmem. Aynı dediğiniz gibi yapacağım hocam, okulda 1700 kişi varmış bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.