Sınıfta benden şikayetçi olanlar var ve tutanak tutacaklar

Mesela diyelim uzun süre o zaman ne olur?
Kimse yokken gizlemeye çalışırsanız ben size hırsız derim. Bu şaka değildir. Ama başka insanlar varken saklarsanız belki şaka olarak algılanabilir. Ve daha lise 1 desin. Arkadaşların seni tanımıyorlar gayet normal.

Üsteki arkadaşların dediği gibi kağıt için VS. dilekçe yazmaz ama üstede belirttiğim gibi yaptığın hırsızlık gibi bir şey lütfen bir daha tekrarlama...
Bizim müdür yardımcısı gelin bana söyleyin dilekce yazayım demişti
Hiç bir şey olmaz. Korkmana gerek yok öyle insanlara şaka yapma hatta uzak dur.
Birde benim kimya kitabım kaybolmuştu sıramın altında bi kitap vardı (kimya) aldım eve gittim baktım benim yazım değil sandım ki biri kitabımı alıp kendi yazısını yazmış sandım sildim kendi yazımı yazdım ertesi gün sıranın üstüne baktım fen kitabı var bir baktım benim adım yazıyor bilerek yaptım sanıyorlar ne yaparım ?

Kimse yokken gizlemeye çalışırsanız ben size hırsız derim. Bu şaka değildir. Ama başka insanlar varken saklarsanız belki şaka olarak algılanabilir. Ve daha lise 1 desin. Arkadaşların seni tanımıyorlar gayet normal.
5. Sınıftan bi arkadaşıma yapmıştım aynı okuka denk geldik
Kim yazacak? Sınıf öğretmenine danış.
3 tane çocuk
Şöyle en kötü cezayı al da aklın başına gelsin. Bir daha yapmazsın.
Ayıp ettin

5. Sınıftan bi arkadaşıma yapmıştım aynı okuka denk geldik

3 tane çocuk
3 Çocuk ise çok kafana takma eğer müdür yardımcısı yanına çağırırsa olayı izah et dert etme.

Birde benim kimya kitabım kaybolmuştu sıramın altında bi kitap vardı (kimya) aldım eve gittim baktım benim yazım değil sandım ki biri kitabımı alıp kendi yazısını yazmış sandım sildim kendi yazımı yazdım ertesi gün sıranın üstüne baktım fen kitabı var bir baktım benim adım yazıyor bilerek yaptım sanıyorlar ne yaparım ?
Durumu açıkla bir daha olmayacağını söyle ve özür dile. Yapabileceğin başka bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı