Sınıfta perdeyi kırdım

Ama ben çarptım yani herkes gördü. Ya olay şu, doğruluk mu cesaret mi oynuyorduk bana tokat attı işte bı kız cesaret seçtik falan diye sonra arkadaş geldi off izi çıkmış nasıl yaptı lan falan dedi bende gösteriyordum korktu buda ona vuracağımı sanıp elini çekeyim derken itti bende çarptım. Olay bundan ibaret.

Ama ben çarptım yani herkes gördü. Ya olay şu, doğruluk mu cesaret mi oynuyorduk bana tokat attı işte bir kız cesaret seçtik falan diye sonra arkadaş geldi off izi çıkmış nasıl yaptı LAN falan dedi bende gösteriyordum korktu bu da ona vuracağımı sanıp elini çekeyim derken itti bende çarptım. Olay bundan ibaret.

Tamam işte adam seni itmeseydi sende çarpmazdın yani sen değil seni iten şahıs kırmış oluyor. Olayı aynen bize anlattığın gibi müdüre anlat aklı varsa durumu anlar zaten eğer anlamazsa sende ben parasını ödemem diye yırtın. Ben senin yerinde olsam aynen böyle yapardım.

Ama ben çarptım yani herkes gördü. Ya olay şu, doğruluk mu cesaret mi oynuyorduk bana tokat attı işte bir kız cesaret seçtik falan diye sonra arkadaş geldi off izi çıkmış nasıl yaptı LAN falan dedi bende gösteriyordum korktu bu da ona vuracağımı sanıp elini çekeyim derken itti bende çarptım. Olay bundan ibaret.

Hocam siz çarpmamışsınız, o arkadaş sizi itmiş. Tamamen suçu birine atmak yanlış ikinizde de suç var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı