Taha_Blackdavid
Hectopat

Racona uymaz bu. Haklısınız hocam.Sizin dediğiniz erkekliğe, şerefe sığmaz. Arkadan vuran erkek değil, korkak bir ucubedir.
Racona uymaz bu. Haklısınız hocam.Sizin dediğiniz erkekliğe, şerefe sığmaz. Arkadan vuran erkek değil, korkak bir ucubedir.
Normalde bu tip konulara hiç mesaj yazmadım ama yorumları okudukça buralara kadar geldim. Kimse de kavga etme vs. gibi bir şey söylememiş. Lisedeyken ben de çok kavga ettim ama sonu yok bunların. Sen onu döversin onun arkadaşları gelir seni sıkıştırır, sonra sen yediremezsin tekrar devam edersin falan filan böyle bitmez. Bu tip kendini bir halt sananlarla muhatap olmayacaksın. Dövsen hem okul hayatında belki bir ceza alacaksın, ailenle sıkıntı yaşayacaksın. Kavga ettiğin için o çocuk saçma sapan bir tipse zaten o da sürekli seninle uğraşmak için çabalar ya da sünepe bir tipse sadece lafta konuşur(nasıl biri olduğunu bilmediğimden) sonrasında susar.
Bu tip olaylarda kendine samimi bir arkadaş çevresi yapıp doğru insanlarla takılmak en iyisi. Birkaç sicili bozuk arkadaşın da olacak o tip olaylarla onlar ilgilenecek. Sen kendi kendini zora sokmuşsun![]()
Kolluk kuvvetleri arkadaşı serbest bırakacaktı.Heh be kardeşim sana gelene kadar bende okudum sabırla ben yazacaktım sen yazmışsın. Muhtemelen diğer arkadaşlar da öğrenci. O yüzden herkes bu kadar alevliarkadaşlar gidin okulunuzu okuyun bak harbiden boş işler bunlar çevir kafanı hayatına devam et. Kendi başını yakarsın. Her günümüz kavga gürültüyle geçti ve o kadar boşa geçmiş ki o günler. Biri bir yerde bıçağı takmış olsa ne olacaktı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.