Sınıfta zorbalık

Normalde bu tip konulara hiç mesaj yazmadım ama yorumları okudukça buralara kadar geldim. Kimse de kavga etme vs. gibi bir şey söylememiş. Lisedeyken ben de çok kavga ettim ama sonu yok bunların. Sen onu döversin onun arkadaşları gelir seni sıkıştırır, sonra sen yediremezsin tekrar devam edersin falan filan böyle bitmez. Bu tip kendini bir halt sananlarla muhatap olmayacaksın. Dövsen hem okul hayatında belki bir ceza alacaksın, ailenle sıkıntı yaşayacaksın. Kavga ettiğin için o çocuk saçma sapan bir tipse zaten o da sürekli seninle uğraşmak için çabalar ya da sünepe bir tipse sadece lafta konuşur(nasıl biri olduğunu bilmediğimden) sonrasında susar.

Bu tip olaylarda kendine samimi bir arkadaş çevresi yapıp doğru insanlarla takılmak en iyisi. Birkaç sicili bozuk arkadaşın da olacak o tip olaylarla onlar ilgilenecek. Sen kendi kendini zora sokmuşsun :)

Normalde bu tip konulara hiç mesaj yazmadım ama yorumları okudukça buralara kadar geldim. Kimse de kavga etme vs. gibi bir şey söylememiş. Lisedeyken ben de çok kavga ettim ama sonu yok bunların. Sen onu döversin onun arkadaşları gelir seni sıkıştırır, sonra sen yediremezsin tekrar devam edersin falan filan böyle bitmez. Bu tip kendini bir halt sananlarla muhatap olmayacaksın. Dövsen hem okul hayatında belki bir ceza alacaksın, ailenle sıkıntı yaşayacaksın. Kavga ettiğin için o çocuk saçma sapan bir tipse zaten o da sürekli seninle uğraşmak için çabalar ya da sünepe bir tipse sadece lafta konuşur(nasıl biri olduğunu bilmediğimden) sonrasında susar.

Bu tip olaylarda kendine samimi bir arkadaş çevresi yapıp doğru insanlarla takılmak en iyisi. Birkaç sicili bozuk arkadaşın da olacak o tip olaylarla onlar ilgilenecek. Sen kendi kendini zora sokmuşsun :)

Heh be kardeşim sana gelene kadar bende okudum sabırla ben yazacaktım sen yazmışsın. Muhtemelen diğer arkadaşlar da öğrenci. O yüzden herkes bu kadar alevli :D arkadaşlar gidin okulunuzu okuyun bak harbiden boş işler bunlar çevir kafanı hayatına devam et. Kendi başını yakarsın. Her günümüz kavga gürültüyle geçti ve o kadar boşa geçmiş ki o günler. Biri bir yerde bıçağı takmış olsa ne olacaktı?

Hocam olayın tamamını bilmiyorum ama ben bütün ciddiyetimle izlediğim animede önemli bir sahneyi odaklanmış bir şekilde izlerken biri gelip bana "Ğuaa şimdi ölecek bak." dese kalkıp ağzını yüzünü dağıtabilirdim. Gene de kavga etmemek en doğrusu.

Sana zorbalık yaptığı sırada kanıt almaya çalış ne bileyim videoya al ses kaydı al falan. Yumruklayamam falan diyorsan al eline sopayı vur ayağına bi tane ayağa kalkamaz. Sonra korkmadan istediğin gibi döv. Sonra polise falan giderse sende elinde kanıtı göster hiçbir şey yapamazlar.

Hayır dövse sonu mu gelecek? Sorunlu bir tipse zaten sürekli takip edecek. Benim okuduğum lise de serserilerle dolu bir liseydi, ama kime nasıl davranacağımı bildiğim için hiçbir problem yaşamadım. Aksine bana sataşmaya çalışan olunca o serseri arkadaşlarım devreye girerdi benim etliyle sütlüyle işim yoktu. Toplumumuzu görüyorsunuz cinayetler, yaralamalar vs. küçük yaştan böyle alışkanlık haline gelip ileride daha büyük felaketler doğuruyor. Toplumda herkes huzur ararken kavga gürültüyle niye devam ettiriyorsunuz. Kendin de dahil olmak üzere ailen ve çevren de huzursuz olacak. Okulunu oku, ergenlik yaşlarda böyle şeyler oluyor herkes bir çatışma halinde. Kimseyle işin olmasın kendin gibi arkadaşlarınla takıl serserilikten kimse kar edemez.

Heh be kardeşim sana gelene kadar bende okudum sabırla ben yazacaktım sen yazmışsın. Muhtemelen diğer arkadaşlar da öğrenci. O yüzden herkes bu kadar alevli :D arkadaşlar gidin okulunuzu okuyun bak harbiden boş işler bunlar çevir kafanı hayatına devam et. Kendi başını yakarsın. Her günümüz kavga gürültüyle geçti ve o kadar boşa geçmiş ki o günler. Biri bir yerde bıçağı takmış olsa ne olacaktı?
Kolluk kuvvetleri arkadaşı serbest bırakacaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı