Yapacağın en büyük hata 2 sene sonra görmeyeceğin bir insan için en önemli vaktini harcıyor olmandır bence. Üniye gittiğinde neler gelip geçer şu an hiç o işlere girme derim.
Reddederse yataklara düşecek kadar bir halim yok üzülmem max 2 saati geçmez.Sağlığın için kilo ver, kız için değil.
Kızdan uzak dur, hem vaktini çalıyor hem de reddedildim şimdi ne yapmalıyım tarzı konu açanlar kervanına katılırsın.
tamamdır.Boyun ortalama altında ve biraz fazla kilolusun. Sırf kızlar için kendinden nefret etme. Aksi halde zavallı konumuna düşersin. Böyle şeyler boş iştir. Dersine ve geleceğine odaklan. Spor yap. Dinç kal. Bu hayatta yalnızsın. Ne olursa olsun.
Öneriniz için teşekkürler. Vaktimi boşa harcamak gibi mi bilmiyorum açıkcası. Sadece öyle bir hoşlantı ama normal hayatımı etkilemez.Yapacağın en büyük hata 2 sene sonra görmeyeceğin bir insan için en önemli vaktini harcıyor olmandır bence. Üniye gittiğinde neler gelip geçer şu an hiç o işlere girme derim.
Hadi diyelim kız da seni seviyor. Derslerine hala odaklanabileceğine emin misin? Ve evet bence bu yaşlar erken 15 yaşına girecek biri olarak söylüyorum şahsen ben önce mesleğimi elime alacağım.Selamlar arkadaşlar. 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Okul başladı biliyorsunuz ve sınıflar belirlendi. Sınıfta bir kız vardı görmemiştim fazla ama sonradan gördüm ve ismini falan sordum. İsmini söyledi sonra arkadaşlarım beni çekti götürdü fazla konuşamadık çıkışta. Arkadaşlarımla yürürken bana hep o kız sana bakmaz, o senin üst statünde, o kız sana çok fazla gibi şeyler söylediler ve bütün hevesim kırıldı. Kız sarışın benden bir 5 6 cm uzun. Ben 1.67 boyundayım 85 kiloyum (kilom var ama fazla göstermemeye çalışıyorum.) Çok yakışıklı veya çok müthiş bir insan değilim. Kızdan çok hoşlandım sizce nasıl yakınlaşabilirim? (lütfen bırak bu işleri ders çalış falan demeyin derslerime önem veriyorum zaten. Lütfen boş muhabbet yapmayın.)
Şuan okuldan yazıyorum 10.Sınıftayim full tipsizler var sınıfta kimsenin yüzüne bile bakmıyorum bence en mantıklısı buSelamlar arkadaşlar. 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Okul başladı biliyorsunuz ve sınıflar belirlendi. Sınıfta bir kız vardı görmemiştim fazla ama sonradan gördüm ve ismini falan sordum. İsmini söyledi sonra arkadaşlarım beni çekti götürdü fazla konuşamadık çıkışta. Arkadaşlarımla yürürken bana hep o kız sana bakmaz, o senin üst statünde, o kız sana çok fazla gibi şeyler söylediler ve bütün hevesim kırıldı. Kız sarışın benden bir 5 6 cm uzun. Ben 1.67 boyundayım 85 kiloyum (kilom var ama fazla göstermemeye çalışıyorum.) Çok yakışıklı veya çok müthiş bir insan değilim. Kızdan çok hoşlandım sizce nasıl yakınlaşabilirim? (lütfen bırak bu işleri ders çalış falan demeyin derslerime önem veriyorum zaten. Lütfen boş muhabbet yapmayın.)
ALLAH sabır versin şimdidenSamimi bir arkadaş mı olmak istiyorsunuz? Kız ile konuşup muhabbet kurmaya çalışırsanız devamının geleceğini düşünüyorum, özellikle kız sınıfta tek başına bekliyorsa, arkadaşı yoksa bu sizin için bir fırsat olabilir.
Hiçbirşey ders çalışmamı ve dikkatimi dağıtmamı etkilemez. Dikkatimi toplayabiliyorum ve herşeyi vaktinde vaktim olmazsada yapmayacağımı biliyorum.Hadi diyelim kız da seni seviyor. Derslerine hala odaklanabileceğine emin misin? Ve evet bence bu yaşlar erken 15 yaşına girecek biri olarak söylüyorum şahsen ben önce mesleğimi elime alacağım.
Spor yapıyorum zaten. Eski vücuduma geri dönmeye çalışıyorum pandemide 15 kg aldım oturup yiyerek. Kasım var ama üstü yağ bağlı olduğu için vermeye çalışıyorum şimdiden 6Kg verildi bile.İlk iş, o arkadaşlarını katiyen sil.
İkinci olarak, sağlığın için spora başla. Bol bol yüz, basketbol oyna ve boy yap. Sonrasında da fitness'a başla, kilolarını kasa çevir.
Bu sırada kızla da arkadaşlığını ilerlet, tanıyın birbirinizi.
Açıl gitsin. Kabul edip etmemesi önemli değil, 2. maddeyi uyguladıktan sonra özgüvenin artar. İstediğin gibi devam edersin.
SağolunŞuan okuldan yazıyorum 10.Sınıftayim full tipsizler var sınıfta kimsenin yüzüne bile bakmıyorum bence en mantıklısı bu.
ALLAH sabır versin şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.