Sınıftaki kızlara saygı duyamamak

Yer
Türkiye, İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce MX230, Intel Core i5-10210U, 8 GB RAM, 512 GB Depolama Alanı, 1366 x 768 Ekran.
Meslek
Öğrenci
Meslek lisesine başladım. Sınıfta 3 kız var ve 2'sine karşı içimden bir gram bile saygı duymuyorum. Bir hafta önce derste sınıf başkanının omzuna kafasını yaslayıp dersi o şekilde dinliyordu, bu hafta ise başka bir çocuğa dil atıyor. Açıkçası böyle insanların gram değeri olduğunu düşünmüyor ve ailelerine acıyorum. Babası okula mesleğini öğrensin de ele muhtaç olmasın diye okula gönderiyor, ama kızı milletin erkeğine dil atıyor.

Herkes kendi sorumluluğunda senin yapabileceğin bir şey yok ve dediğin gibi babasınada yazık.

Herhalde 1 2 haftaya zaten bu davranışları yüzünden babası alev topuna dönüşecektir.

Öğretmenlerin bir şey demiyor mu?

Meslek lisesine başladım. Sınıfta 3 kız var ve 2'sine karşı içimden bir gram bile saygı duymuyorum. Bir hafta önce derste sınıf başkanının omzuna kafasını yaslayıp dersi o şekilde dinliyordu, bu hafta ise başka bir çocuğa dil atıyor. Açıkçası böyle insanların gram değeri olduğunu düşünmüyor ve ailelerine acıyorum. Babası okula mesleğini öğrensin de ele muhtaç olmasın diye okula gönderiyor, ama kızı milletin erkeğine dil atıyor.
Her zaman böyle terbiyesizler olacak, boşver.

Saygı herkese duyulmaz zaten. Saygı hak edilir, kazanılır.

Öylesinin de senin benim gibi insanların saygısına ihtiyacı yok. Ne de olsa ailelerine, öğretmenlerine, en önemlisi de kendilerine bile saygıları yok. Neden senin saygını ihtiyaçları olsun ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı