Sınıftakiler beni sevmiyor

Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
3.415
Makaleler
4
Çözümler
12
Yer
Ankara
Arkadaşlar biz sınıfta 35 kişiyiz. Sadece 5-6 kişi ile yakınım bir de kız arkadaşım var sınıfta. 10. sınıfım sınıfta yakın olduklarım dışında herkes beni sevmiyor. Nedenini bilmiyorum. Mesela hoca bazen bana bir şeyler soruyor soruyorum biraz muhabbet ediyoruz hoca ile (okuldaki bütün hocalarla aram çok iyi neredeyse hepsinin en sevdiği öğrencileri benim ama çok çalışkan biri değilim) sürekli bana çamur atmaya çalışıyorlar. Hocam Ahmet şöyle böyle diye özellikle ismini vermek istemediğim X kişisi var geçen arkadaşımla kapının önünde şakalaşıyorduk Bana'ya mal mısın sen içeri girsene dedi'. Bende çıkıştım sana ne ve sen bana mal deme hakkını nereden buluyorsun dedim. Sana ne sen kimsin falan dedi. Biraz yüksek sesle tartıştık sonra tarih hocası geldi ve müdüre gidiyoruz dedi. Bende gidelim hocam ben haklıyım dedim. Neyse giderken hoca durdurdu özür dileyin kapansın dedi. X kişisi de dedi ki 'ben kızım o benden özür dilesin' iyice sinir oldum orada neyse bir de hocalar bizim sınıftan şikayetçiymiş. Hocalar sınıf dağıtılacak falan dediler sınıf başkanı oylama yaptı. Kimi sınıftan göndermek istersiniz diye. Tabii ki en çok oy bana geldi olabildiğince bu durumu takmamaya çalışıyorum ama canımı sıkmaya başladı. Ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz?
 
Hocalar sınıf dağıtılacak falan dediler sınıf başkanı oylama yaptı. Kimi sınıftan göndermek istersiniz diye. Tabii ki en çok oy bana geldi olabildiğince bu durumu takmamaya çalışıyorum ama canımı sıkmaya başladı. Ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz?

Bu çok kötü bir psikoloji. "Arkadaşlarına" bunun sebebini sormayı denedin mi? Bir sebepleri olmalı çünkü. Sessiz ve içe dönük bir çocuk musun genelde? Bir de kaçıncı sınıftasın?
 
X kişisi de dedi ki 'ben kızım o benden özür dilesin'.

Bu kızı çıkışta döv. Çok gıcık kaptım LAN buna cinsiyetle ne alakası varmış özür dilemenin? Benim bildiğim haksız olan haklı olandan özür diler. Erkek kızdan değil.
 
Böyle davranmalarının kıskançlıktan başka bir sebebi olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir konuda kıskanıyor olabilirler. E tabii sende bu zamandan sonra sırf birileri haset diye davranışlarını değiştirmeyeceğine göre umursamaman gerekiyor. Sen kendi kendine bir düşün bir yanlışım mı var diye eğer yoksa devam işlerine baksınlar.
 
Bu çok kötü bir psikoloji. "arkadaşlarına" bunun sebebini sormayı denedin mi? Bir sebepleri olmalı çünkü. Sessiz ve içe dönük bir çocuk musun genelde? Bir de kaçıncı sınıftasın?

Hocam gerçekten bilmiyorum sormuyorum ki sorsam ters cevap verecekler biliyorum 10. sınıfım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı