Sinirden ne yapacağımı artık bilmiyorum

Benzer bir olayı R6'da yaşamıştım ve ara vermeye karar vermiştim. Sonra bir daha başlamadım, oyunu bıraktım :D.
 
Rekabetçi oynuyorum. Devamlı oynadığım adamlar yok, maç ara kısmında rankların durumuna göre hareket edip kısa bir profiling yaptıktan sonra oynamaya karar veriyorum. Ruslarla daha doğrusu yabancılarla kesinlikle oynamam. Rekabette solo maç başlatmam. Sizde öyle yapın. Ruslar özellikle çok fazla ciddiyetsiz oynar. Steam profili özelden atıyorum.
 
Mikrofon kullanmıyorum. Kim ne diyor duymuyorum. (sesli iletişim devre dışı) Steam ismimde Türkçe hatta yanancı bile değil. Türk'ler le değil kimseyi duymuyorum. Kafam rahat. Takım oyunuymuş, mikrofonsuz olmazmış diyenler var. Ekibiniz var ise evet takımca Discord falan okey ama bende durum bu. Her şey kapalı kafam rahat. AAA bir de sa diyenler var içimden as diyorum. Selamunaleyküm diyen daha çıkmadı çıkar ise bende aleykümselam yazarım.
 
Lobilerde maç gir Türklerle daha iyi CS solo oynancak bir oyun değil. Özellikle MG1 rütbesinden sonra biraz daha ciddi ortam oluyor.
 
Ben Metin2 yüzünden çok kasa klavye mouse kırdım. Sinir hastası olmuştum 4 sene önce bıraktım ne sinir kaldı ne stress 😂 daha da girmem. Tövbee
 
Kaçıncı maçım oldu bilmiyorum ama takıma ya Rus'lar ya da türkler geliyor. Rus'lar ile ne iletişimim var ne de herhangi bir konuşmam, adamlar oyunu da oynayamıyor. Onları geçtim türkler daha fena. Kendi ırkımın oyuncularından nefret etmeye başladım. (buraya sakin yazdığıma bakmayın, kurallar nedeniyle böyle yazmak durumundayım yoksa ohoo.) Gerçekten ne yapmam lazım ikisiyle de karşılaşmak istemiyorum adam akıllı takım arkadaşı da bulamıyorum. Takım olmak isteyen varsa lütfen konunun altına Steam profil linkini bıraksın. Round kazandırıyorum, düzgün oynuyorum ve 4 kişi girmiş olan zekâsı pek gelişmemiş olan, alık, bön kimseler beni kickliyor maçın sonlarında. Gerçekten sinirden bilgisayarı parçalayacağım.

Rankın nedir ona göre oynayabilirim seninle.
 
Beraber oynayabiliriz DMG ım faceit de kasabiliriz
Yaş 17
 

Geri
Yukarı