Sinovac vs BioNTech

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hani hep diyorlar ya Z kuşağı bümgür bümgür falan falan, yok o kardeşim bu Z kuşağıda zaten birisinin edit yapmasıyla çıkmış bir şey, insanlar zaten editlerle falan hyplanıyorlar.

Z kuşağıyla dalga geçmen için minimum 21 yaşında olman gerek yanlış mıyım? 2000 sonrası Z kuşağı olarak geçiyor ve sende 1999 ve altı olacak bir tip görmüyorum. Klasik 13 14 yaş tipleri var.
Kanıdın yok ise şu felç kaldı şu yan etkiden etkilendi vs demeyeceksin.

İnsanlar zaten editlerle falan hyplanıyorlar.
Genç arkadaşım bak son defa soruyorum. Aşı yüzünden öldüğünü iddia ettiğin kişilerin isimlerini ve hastanelerini yazacak mısın? Yoksa peşin hükümlü olup direkt aşı karşıtı yalan manipülasyon yaptığın için seni yüksek bir makama şikayet edelim mi?

İsim verip dediğin yalan çıkarsa bu forumda kanıtlarla adına konu açacağım, şikayet kısmını senin pişmanlık durumuna göre düşünürüm.

Son düzenleme:
@Yararsız Üye hocam arkadaş hala yan çiziyor. Yönetime bildirmek ve konu açarak Soysal üyelerini bilgilendirmek gerekli gibi duruyor.

Z kuşağını eleştiren kişinin 15 yaşında olmasına mı güleyim konudan konuya atlamasına mı? :D

15 yaşında değilim ve madem "uğraşamam" diyorsun neden hala konuşuyorsun burada? Git o zaman.

Hani hep diyorlar ya Z kuşağı bümgür bümgür falan falan, yok o kardeşim bu Z kuşağıda zaten birisinin edit yapmasıyla çıkmış bir şey, insanlar zaten editlerle falan hyplanıyorlar.

Mümbür dümbür. Göreceksin bu ülkeyi akıllı Z kuşağı (sen gibi olmayanlar) düzeltecek.
@Yararsız Üye hocam arkadaş hala yan çiziyor. Yönetime bildirmek ve konu açarak soysal üyelerini bilgilendirmek gerekli gibi duruyor.

Z kuşağını eleştiren kişinin 15 yaşında olmasına mı güleyim konudan konuya atlamasına mı? :D

15 yaşında değilmiş bir de, yaşını küçültecek hali yok muhtemelen 10 yaşında :D.

15 yaşında değilmiş bir de, yaşını küçültecek hali yok muhtemelen 10 yaşında :D.
Yaşını çok umursamıyorum ama Z kuşağından olup sanki 50 yaşındaymış gibi yazması... :D

(Yaşının büyük olmadığının ben de farkındayım.)

Bu durumda ne olabiliyor yani hocam. 16 yaşında olduğum için merak ettim.
Şu anda görülen hiçbir şey olmuyor. Birkaç yan etki sıkıntısı olma ihtimali var deniliyor. Genç ve sağlıklı bir bireyin şu anki aşının yan etkilerine karşı zaten direnci kırılmaz merak etmeyin.

Eğer Z kuşağından değilse ve bu kuşak ile dalga geçiyorsa 70 80 yaşına geldiği zaman lütfen Z kuşağının başarılarını ve hizmetlerini almasın. Bu arada galiba alpha kuşağında :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı