Sırt ve bacak için alternatif egzersizler

remoggs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim antrenman programımda leg press ve Nautilus pullover var ama bu egzersizlerin makinesi çalıştığım spor salonunda yok. Bu yüzden bana alternatif egzersiz önerir misiniz? Örneğin Nautilus pullover yerine dumbell pullover yapsam işimi görür mü?

Sırt için dumbell pullover bence ileri seviye bir egzersiz. Sebebi aynı zamanda göğüs adelesi de olaya dahil olduğundan sırtı izole edebilmek cidden tecrübe istiyor. Bana soracak olursan herhangi bir cable istasyonunda rope pullover tercih edebilirsin. Latissimus için gayet izole ve güzel bi egzersiz.

Sırt için dumbell pullover bence ileri seviye bir egzersiz. Sebebi aynı zamanda göğüs adelesi de olaya dahil olduğundan sırtı izole edebilmek cidden tecrübe istiyor. Bana soracak olursan herhangi bir cable istasyonunda rope pullover tercih edebilirsin. Latissimus için gayet izole ve güzel bi egzersiz.
Teşekkürler, peki leg press egzersizinin alternatifi hakkında fikriniz var mı?

Leg press yerine yapılabilecek en güzel egzersiz bence squattır temel egzersizlerin başında geliyor kendisi. Yapamıyorum diyorsanız lunge veya bulgarian split squat tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı