Sırtta set düzenlemesi nasıl olmalı?

Önceden sırtta hep 3 set giriyordum, düzenlemeye karar verdim.

4X tükeniş pull-up yapıyorum, ondan memnunum ama Row'larda ne yapmalıyım bilemedim.

Cable narrow grip row ve wide grip row yapıyorum. Bunlara 4x8 mi daha iyi olur, 3x10 mu?

Kanat odaklı hareketleri 2'şer üst sırt odaklı hareketleri 4 set yapmanız iyi olacaktır, ben öyle yapıyorum. Yani pull-up ve narrow grip rowu 2'şer set wide grip rowu 4 set yaparsanız iyi olur.

Kime göre neye göre? Kişiden kişiye haftalık antrenman programına göre değişir, haftada 3 gün gidiyorsanız fazla.
Haftada 2 gün gidiyorsan da fazla. Seti belirtmemişsin 3'er set yapsan haftada 24 set 4 set yapsan 36 set sırt çalışıyorsun bana göre değil bilimsel incelemelere göre fazla.

Haftada 2 gün gidiyorsan da fazla. Seti belirtmemişsin 3'er set yapsan haftada 24 set 4 set yapsan 36 set sırt çalışıyorsun bana göre değil bilimsel incelemelere göre fazla.

Evet 2 güne de fazla zaten, haftada 5 gün giden biri için ilk 3 gün PPL yapıp sırtta 2 hareket ve bicepsle tamamlayıp diğer 2 günün birinde sadece sırta odaklanıp 4 hareket yapabilir. 24 set falan olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı