Şişli'de Bisikletimin Ön ve Arka Işığı Çalındı

Polise gitmeli miyim?

• Evet, hakkınızı arayın.

Oy: 103 50,7%
  • Hayır, boşa vakit kaybetmeyin.

Oy: 100 49,3%

• Oy verenlerin toplamı
    203
  • Anket kapandı .
Recep abi bu ülkede polis hiç bir zaman adaletli değil. Ancak milletvekili yiğeni oğlu olacaksın ki 1 TL nin bile peşine düşsün. Benim de polise işim düştü ordan bilirim. Polisler kendilerinden soğutuyorlar böyle yaparak ama emin ol bu çalma işlemini sen ben yapsak yakalarlar.
Hırsızı cadde de yakalayıp, arka sokakda bıraktığını gördüm. Adalet için fazla kasıyoruz bence hayal kırıklığına uğruyoruz.

Zaman öyle kötü olmuş ki, kışın yatacak yeri olmadığı için suç işleyip ceza evine girmeyi düşünen, ceza evini otel gibi gören tipler var. Daha ötesi yok yani..

Ben kitlerken kilidi her yere doluyorum bisikleti çalmasalar bile tekeri falan söküp götürürler diye. İnsanların zoru neyse artık 3-5 kuruş için.
Bugün selemi ters çevirip, vitesi bozmuşlar. Vites geçişleri olmuyor. Şimdi bu ... çocukları yüzünden bir de bununla uğraşacağım. Ne günahım vardıyda Orta Doğuda dünyaya geldim... Her gün bisikletimi kurcalayan bu kişilerle nasıl başa çıkabilirim? Var mı bir deneyimi, tecrübesi olan?

Şimdi normal bir ülkede olsaydık kılını kıpırdatmak zorunda. Polisin görevi halkın huzurunu ve " güvenliğini " sağlamaktır ama yazının başında da belirttiğim gibi " normal bir ülkede olsaydık "

Kamera gören bir yerdeyse rica edip görüntüleri izleyebilirsin kimin çaldığını bulup o şekilde polise gidersen belki o zaman uğraşırlar bir şeyler için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…