toomanynights
Kilopat
- Makaleler
- 5
Böyle insanlarla uğraşırken midem bulanıyor, kendimi kötü hissediyorum. Zamanını böyle insanlara harcama bence.
Film izlemeyi sevmem eski moderatör bey.Adaleti biz sağlayacaksak bu ülkenin polisi, hakimi, savcısı niye var? Çok Amerikan filmi izleme.
Recep abi bu ülkede polis hiç bir zaman adaletli değil. Ancak milletvekili yiğeni oğlu olacaksın ki 1 TL nin bile peşine düşsün. Benim de polise işim düştü ordan bilirim. Polisler kendilerinden soğutuyorlar böyle yaparak ama emin ol bu çalma işlemini sen ben yapsak yakalarlar.Bugün saat 15:00~18:00 arasındaki kursum için Şişli'ye gittim bisiklet ile. Bisikleti de Büyükdere Caddesi üzerine park ettim. Kurs bitiminde bisikletin ön ve arka ışıklarının olmadığını gördüm. İkisini de çalmışlardı.
Hatırlarsanız en son bisikletim çalındığında bisikleti ben bulmuştum. Polis hırsızın dosyasını ancak savcılığa gönderdi ki o da avukat arkadaşımın baskısı ile.
Şimdi size soruyorum: Polise gitsem ikisi 50 TL bile tutmayan ışıkları bulmak için kılını kıpırdatır mı?
Hırsızı cadde de yakalayıp, arka sokakda bıraktığını gördüm. Adalet için fazla kasıyoruz bence hayal kırıklığına uğruyoruz.Geç kalmadan karakola gidip durumu bildirin hocam. Bugün ışıkları çalan yarın bisikleti çalacaktır. Işıkları alıp almamanızdan ziyade çok küçük çocuk değilse bu kişinin tespit edilip gerekli cezayı alması önemli.
Bugün selemi ters çevirip, vitesi bozmuşlar. Vites geçişleri olmuyor. Şimdi bu ... çocukları yüzünden bir de bununla uğraşacağım. Ne günahım vardıyda Orta Doğuda dünyaya geldim... Her gün bisikletimi kurcalayan bu kişilerle nasıl başa çıkabilirim? Var mı bir deneyimi, tecrübesi olan?Ben kitlerken kilidi her yere doluyorum bisikleti çalmasalar bile tekeri falan söküp götürürler diye. İnsanların zoru neyse artık 3-5 kuruş için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.