Çözüldü Sistem açılınca fanlar 1 saniye çalışıp kapanıyor

• Konuyu başlatan worex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 692
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

worex

Hectopat
Daha fazla  
Power tuşuna basıyorum. Kasaya güç gelip gidiyor hemen. Fanlar 1 saniye çalışıp kapanıyor hemen ama ben Power'a bastıktan sonra kendi kendine devam ediyor bunu yapmaya. Çözümünü bilen var mı?

(Not: Uzun zamandır kullandığım PC idi. Bir süre ara verdim PC'yi kullanmayı)

BIOS pilini değiştirmeyi deneyin ya da sadece söküp takmayı.

Hala aynı. Ama benim bildiğim kadarıyla BIOS pilini çıkarmak sadece BIOS kaynaklı arızaları düzeltiyor. Ve ben saatlerdir sadece bilgisayarı açmaya çalışıyordum.

Bu arada monitör ve kablolarında sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü laptopa bağladığımda çalışıyor.

Hala aynı. Ama benim bildiğim kadarıyla BIOS pilini çıkarmak sadece BIOS kaynaklı arızaları düzeltiyor. Ve ben saatlerdir sadece bilgisayarı açmaya çalışıyordum.

Yani teorik olarak bilgisayar açıldı aslında görüntü gelmiyor. Ekran kartının da fanları dönüyorsa. Eğer çift Ram varsa slotları değiştirin. Tek ram ile deneyin aklıma başka fikir gelmiyor monitörün bozulması dışında. Bios pilini sök tak yapmak mantıksız gelebilir ama deneyin sonuçta denemekten zarar gelmez.

Yani teorik olarak bilgisayar açıldı aslında görüntü gelmiyor. Ekran kartının da fanları dönüyorsa. Eğer çift RAM varsa slotları değiştirin. Tek RAM ile deneyin aklıma başka fikir gelmiyor monitörün bozulması dışında. BIOS pilini sök tak yapmak mantıksız gelebilir ama deneyin sonuçta denemekten zarar gelmez.

Aslında siz yazmadan önce tekrar en başa dönmüştü ekran kartının pinlerini temizledikten sonra taktığımda. Bu yüzden yerini değiştirmiştim tek RAM'imin, monitör bozulsaydı yani laptopa görüntü gelir miydi bilmiyorum ve BIOS pilini tak çıkar yaptım olmadı.

Sonuç olarak siyah ekranla bakışıyorum her şeyi denememe rağmen 😂

Aslında siz yazmadan önce tekrar en başa dönmüştü ekran kartının pinlerini temizledikten sonra taktığımda. Bu yüzden yerini değiştirmiştim tek RAM'imin, monitör bozulsaydı yani laptopa görüntü gelir miydi bilmiyorum ve BIOS pilini tak çıkar yaptım olmadı.

Sonuç olarak siyah ekranla bakışıyorum her şeyi denememe rağmen 😂
Laptop'a görüntü geliyor mu? 🤨

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı