Sistem toplama vs hazır sistem almak

RGBDelisiBiri

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Avrupa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia MX130
İntel Core İ5 10.Nesil
Meslek
Ögrenci
Hazır sistem mi alayım yoksa toplayayım mı? (PSU kablolarından anlamıyorum çok karışık.) Hazır sistem alsam daha ucuza gelmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli parçalar ile dizeceksen toplaman daha iyi. Hazır sistemlerin ucuz olmasının nedeni bazı parçalardan kısmalarıdır. Kağıt üstünde 5600-RTX3060 alırsın ama PSU bombadır, anakart en düşük segmenttir vs. Orta seviyeye kadar hazır sistem tercih edilebilir belki ama biraz üst segment dizeceksen toplama her zaman daha iyidir. Çok nadir bulursun tam istediğin parçalar ile bir hazır sistem.

Şu an hazır sistem almak daha hesaplı. Ayrıca parçaları özelleştirme seçenekleri de mevcut. Bütçeni belirtirsen arkadaşlar senin için en iyisini önerebilir.

Şu an hazır sistem almak daha hesaplı. Ayrıca parçaları özelleştirme seçenekleri de mevcut. Bütçeni belirtirsen arkadaşlar senin için en iyisini önerebilir.
Parça özelleştirmede çok nadir mantıklı seçenekler oluyor. PSU özelleştiriyorsun, sıfır PSU 1000 TL sisteme 900TL ekliyor. Hazır sistem alıp istemediğin parçaları satmayı hep daha mantıklı gördüm.

Parça özelleştirmede çok nadir mantıklı seçenekler oluyor. PSU özelleştiriyorsun, sıfır PSU 1000 TL sisteme 900TL ekliyor. Hazır sistem alıp istemediğin parçaları satmayı hep daha mantıklı gördüm.

Haklısın bu konuda. Üst segment alıyorsa toplama daha iyi. Orta ve giriş segmentler için hazır sistem hesaplı geliyor. Arkadaşın kullanım amacı ve bütçesi önemli. Ona göre toplama mı hazır mı alınacak karar verebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı