Sistem toplamak hayal kırıklığı yaratır mı?

15 bin TL çok pahalı. Hele de aklınızda pişman olurum düşüncesi varsa yapmayın. Monitör dahil 10-11 bin TL'ye güzel bir sistem toplayabilirsiniz. Eğer ileride yükseltmek isterseniz B550 serisi anakart tercih edin. Hem işlemciyi hem ekran kartını böylelikle rahatlıkla yükseltebilirsiniz.
 
Sizi bilmem ama benim çocukluğumdan bu yana kurduğum bir hayalimdi ışıklı mışıklı bilgisayarımın olması. Şu an hayalimdeki bilgisayarla yazıyorum ve geçmişte "bilgisayarım olsa da şunu yapsam" dediğim hiçbir şeyi yapmadım. Geçen sürede fikirlerim ve ilgi alanım değişti. deli gibi oyun oynayacağım diyordum fakat bilgisayarı toplamamla çoğu hevesim geçti. Şahsen bilgisayar topladığım için pişman değilim.
 
Dostlar ben yıllardır her oyunu oynayabilmek için bir sistem hayali kuruyorum. Evdeki PC hiçbir şey açmıyor. Bugüne kadar oynadığım en güncel oyun GTA San Andreas. Sizce ben 15.000 TL bütçemle sistem toplasam 1 2 hafta sonra oyunlardan sıkılıp aldığıma pişman olur muyum? Sizin deneyimleriniz ve önerileriniz nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ederi.

O kadar 15 bin TL sistem topla mısın YouTube ve Twitch açabilirsin ama bu işler sabır ister. Ben 87.000 abone olmak için 95 video 5/6 ay uğraştım.
 

Geri
Yukarı