b450m-kAnakartının ismini söyleyebilir misin?
b450m-kAnakartının ismini söyleyebilir misin?
Merak etmeyin, bu sistemde de Secure Boot'u açtığınız sürece, yükleme veya yükseltme yapabilirsiniz.
ASUS'un sitesindeki bilgilere göre anakartınız her şeyi destekliyor. BIOS ayarlarından değiştirmeniz gerekli.b450m-k
Evet. BIOS içerisinden Secure Boot'u aktifleştirirsen kurulur.Dostum ben bilgisayarıma Windows 11 kurabilir miyim? Şuan Sızan Windows 11'i kullanıyorum da insider kurulur mu?
Eki Görüntüle 1083343
Nasıl değiştiricem?ASUS'un sitesindeki bilgilere göre anakartınız her şeyi destekliyor. BIOS ayarlarından değiştirmeniz gerekli.
Evet. BIOS içerisinden Secure Boot'u aktifleştirirsen kurulur.
Bu da çalışır anlamına geliyor. Secure Boot'u aktifleştirmen gerekli sadece. Tabi, sen bilirsin. Kendince bir şeyler üretmeye devam edebilirsinMüthiş bir program. Microsoft'un çalıştırabilir dediği sisteme bir adet kırmızı, bir adet soru işareti attı.
Eki Görüntüle 1083348
Eki Görüntüle 1083347
Biraz araştır dostum. Orada çıkan hatalara göre ayarları BIOS ekranında bulabilirsin.Nasıl değiştiricem?
Bu da çalışır anlamına geliyor. Secure Boot'u aktifleştirmen gerekli sadece. Tabi, sen bilirsin. Kendince bir şeyler üretmeye devam edebilirsin
Biraz araştır dostum. Orada çıkan hatalara göre ayarları BIOS ekranında bulabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.