O uygulama sorunlu biraz ya, benim de her şey kaldırıyor WhyNotWin11'de fakat o uygulamada kaldırmıyor diyor, çok takma kafana.Yok arkadaş çıkamadım bu işin içinden. Iso ile sıfır kuruluma izin veriyorsa temiz bir kurulum yapayım.
Eki Görüntüle 1083330
BIOS'tan Boot Type'ı düzeltip, Secure Boot ve TPM'i aktif edebiliyorsun. Fakat Disk Part kısmı hakkında bilgim yok.Bende niye böyle ya. Yeni PC bir de.Eki Görüntüle 1083338
Dostum, sağdakine bakma. Soldaki verilere göre sorunsuz bir şekilde Windows 11 yüklemesi yapabilirsin. Rahat ol.Yok arkadaş çıkamadım bu işin içinden. Iso ile sıfır kuruluma izin veriyorsa temiz bir kurulum yapayım.
Eki Görüntüle 1083330
Teşekkür ederim.O uygulama sorunlu biraz ya, benim de her şey kaldırıyor WhyNotWin11'de fakat o uygulamada kaldırmıyor diyor, çok takma kafana.
BIOS'tan Boot Type'ı düzeltip, Secure Boot ve TPM'i aktif edebiliyorsun. Fakat Disk Part kısmı hakkında bilgim yok.
Verilere göre çok da yeni bir PC değil. Ama eğer yeniyse de BIOS üzerinden diğer yapılandırmaları yapabilirsin. Çünkü Boot Type bile Legacy gözüküyor buna rağmen yeni bir PC olması şaşırtıcı.Bende niye böyle ya. Yeni PC bir de.Eki Görüntüle 1083338
Maalesef. Bildiğim kadarı ile hayır. Tek çaren, abinden şifre dilenmek.abim bios şifresi koyduğu için o ayarı açamayacağım başka çözüm yolu var mı
Verilere göre çok da yeni bir PC değil. Ama eğer yeniyse de BIOS üzerinden diğer yapılandırmaları yapabilirsin. Çünkü Boot type bile legacy gözüküyor buna rağmen yeni bir PC olması şaşırtıcı.
Anakartının ismini söyleyebilir misin?İnce hesaptan aldım. 2020 Kasım ayında.
Merak etmeyin, bu sistemde de Secure Boot'u açtığınız sürece, yükleme veya yükseltme yapabilirsiniz.Eki Görüntüle 1083342
İşlemcide soru işareti çıkıyor ama Microsoft desteklendiğini açıklamamış mıydı? Ben gördüm diye hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.