Bence yerinde, mobilde çünkü imza görülmeyebiliyor. Mesela bende göstermiyor.Bu kuralı ben saçma buluyorum.
Bence yerinde, mobilde çünkü imza görülmeyebiliyor. Mesela bende göstermiyor.Bu kuralı ben saçma buluyorum.
Neden?Bu kuralı ben saçma buluyorum.
Hocam benim sistemim imzam, şu anki imzamKonu açarken konuda belirtmeniz isteniyor. Sisteminizin imzada olması sorun değil zira benim de öyle.
Evet bunun farkındayım eski sistemi de imzada bulundurark parantez içi bilgi verip bunun önünne geçilebilir diye düşünüyorum.Neden?
EDIT: Şu anda "Sistemimde kullandığım anakart için çipset sürücüsü linki bıraktım" dediniz ve o an B450M-S2H anakart imzanızda bulunuyor. Peki bir sonraki sene de MSI X570 Carbon'a geçtiniz. MSI X570 Carbon kullanan bir üye ise sizin attığınız sürücüyü indirebilir.
Sorunu yaşayan ve konuya bakan için ne olacak?Evet bunun farkındayım eski sistemi de imzada bulundurark parantez içi bilgi verip bunun önünne geçilebilir diye düşünüyorum.
Artık gına geldi diyelim.Tamam da bu konuya ne gerek vardı şimdi?![]()
Moderatörler zaten uyarıyor ama adam bi' kere ''Sistemim imzamda'' demiş oluyor zaten. Burada amaç sistemini mesaj olarak yazması.Sizin uyarmanıza gerek yoktu, moderatörler var diye biliyorum.
Biz konularda görünce zaten "İmzamda" yazısını kaldırıp imzadan sistemi kopyala-yapıştır yapıyoruz.Artık gına geldi diyelim.
Moderatörler zaten uyarıyor ama adam bi' kere ''Sistemim imzamda'' demiş oluyor zaten. Burada amaç sistemini mesaj olarak yazması.
Biz konularda görünce zaten "imzamda" yazısını kaldırıp imzadan sistemi kopyala-yapıştır yapıyoruz.
Bir de üstüne ceza veriyoruz tabii eksik olur mu?
Gelecekte açacağınız konuların ve mesajlarınızın hatası olmaması için uyarıyoruz. Yoksa kasti bir şey yok.Evet o yüzden bir gün boyunca bir şey yapamıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.