Sistemimde mining virüsü mü var?

Zelzele

Femtopat
Daha fazla  
Dün Rockerdem'in sitesinden FarCry 5 için Türkçe yama indirdim. Yamayı RAR'dan çıkardığımda VirusTotal'de böyle bir görüntü çıktı karşıma. VirusTotal

Kendisi zaten, yama enjektör yöntemiyle kurulum yaptığı için birçok Anti-Virüs'ün uyarı vereceğini belirtmiş. Yamayı kurup bir iki saat oynadım, çıktıktan sonra forumda biraz yorumları okudum. Kimisi yamanın güvenilir olduğunu yazmış, kimisi ise mining virüsü olabileceğini bile söylemiş. Kaspersky ile tam tarama yaptım, temiz çıkıyor ama yine de içim rahat değil.

Kaspersky ve Malwarebytes ile sistemi tam taramaya sokun. İkisininde ücretsiz denemelerini kullanın. Temiz ise bir şey yoktur. Ama o yamayı kullanmanmayın bence.
Nedense virüs konuları bu gün 2'ye katlandı. 😕

İçiniz rahat ola bilir. Virüs Total bazen benim de dosyalarımda hata veriyor. Kasksepery temiz ciktaysa problem yok. Zaten Windows zararlı yazlımları kurmuyor.

Bilgisayardaki tüm uygulamaları kapat sonra ekran kartı kullanımını incele. Kaspersky'de bir şey çıkmadıysa pek bir şey olduğunu sanmam ancak ne olur ne olmaz sen dediğimi yap. Eğer için yine rahat etmezse format atarsın.

Kaspersky ve Malwarebytes ile sistemi tam taramaya sokun. İkisininde ücretsiz denemelerini kullanın. Temiz ise bir şey yoktur. Ama o yamayı kullanmanmayın bence.
Nedense virüs konuları bu gün 2'ye katlandı. 😕
Yama güvenilir değilse Anti-Virüs ile yetinmem, formata kadar gider. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı