''Sisteminizde NVIDIA Grafik Kartı Algılanamadı'' Sorunu

Enes Ars

Megapat
Daha fazla  
GT 525M sahibiyim. Daha önce hiç driverını güncellememiştim bu gün güncelleyeyim dedim, NVIDIA'nın sitesinden manuel olarak kartımı seçtim, indirim kurmaya başladım, ilk kurdum oyuna girdim FPS baya düşüktü (INTEL HD Graphics kullanıyomuş.) 2. kez kurmaya denedim ama NVIDIA grafik kartı algılanmadı dedi. Geforce Experience den girincede önerilen sürücü indirilemedi diyor. Aygıt yöneticisinde de GT 525m gözükmüyor (eskiden gözüküyodu) sadece INTEL HD Graphics gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim. Oyunlarda INTEL HD Graphics'i kullanıyor.

İlk yüklediğimde sonuna kadar geldim, 2.kez denediğimden beri bu şekilde kalıyor.

2017-06-17 15_19_36-Program Manager.png

Aynı problemi yaklaşık 15 gündür halletmeye calışıyorum ama bulabilmiş değilim konuyu ben açacaktım denk geldiğim iyi oldu çok iyi kullanıcılara denk geldim umuyorum birisi kısa zaman da bize yardımcı olacaktır.

Varsa önce Intel HD sürücüsünü yüklemek zorundasın (Intel + harici GPU sistemi).
Eğer nereden başlayacağını bilmiyorsan sistemdeki tüm sürücüleri kaldır ve önce Intel olmak üzere baştan kur.

Windows 10'u su anda kurmak istemiyorum. Intel HD 3000 surucumu ilk olarak yükledım ama bunun kodlama ile halledilecegiğini düşünüyorum. Epey bir araştırma yaptım çözüm bulunanlar var ama baska Nvidia sürücüleri için. Kendi Nvidia GT 525M ile ilgili bir çözüme daha ulaşabilmiş değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı