Sistemleriniz nasıl ve memnun musunuz?

Sistemlerinizden memnun musunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    196
Ekran kartından eser yok G41 diye dandik bir şey internette gezerken takılma yok ama gelde oyun oyna sadece CS'nin eski oyunlarını oynarım arkadaşlar CS:GO'da 150 200 FPS alıyorlar ben indirdim açılıyor ama haritaya girmiyor:)

Ama Windows 7'ye geçiğimden beri bilgisayar 32 sn de açılıyor normal kullanımda da kasmaz masaüstü hızlıdır ama oyun performansı iyi değil:)
 
Ekran kartından eser yok G41 diye dandik bir şey internette gezerken takılma yok ama gelde oyun oyna sadece CS'nin eski oyunlarını oynarım arkadaşlar CS:GO'da 150 200 FPS alıyorlar ben indirdim açılıyor ama haritaya girmiyor:)
Ne yazık ki bende de :(
Sizin sisteminiz nedir? Merak ettim şimdi.
Pentium Dual Core 3.20 GHz işlemci
GT9400 1 GB Ekran kartı
2 GB DDR3 RAM
Pegatron IPM41-D3 Ana kart
Platoon 220 watt psu
WD 320 GB HDD
Kasa markası ve fanları bilmiyorum ancak 1 tane egzoz, 1 tane Ana kart üzerindeki fan var.
 
Ne yazık ki bende de :(

Pentium Dual Core 3.20 GHz işlemci.
GT9400 1 GB ekran kartı.
2 GB DDR3 RAM.
Pegatron IPM41-D3 anakart.
Platoon 220 Watt PSU.
WD 320 GB HDD.
Kasa markası ve fanları bilmiyorum ancak 1 tane egzoz, 1 tane anakart üzerindeki fan var.

Intel Pentium E5500 2.80 GHz.
Ekran kartı anakartınki G41 Express chipset.
2 GB DDR 3 RAM.
ECS G41 TR 3 anakart.
220 Watt PSU.
Wastern digital 320 GB HDD.
Kasa Exper sadece işlemci stok fanı var:)
 
Ben genel olarak memnunum. Biraz maliyetli oldu ama buna değermiş. CoolerMaster H500 kasaya dahili gelen 750 watt güç kaynağı iyi değil. Anormal bobin sesi geliyor bazen takır tukur. Almayı düşünen arkadaşlar var ise uyarmış olayım. Zaten değiştireceğim. Bir de malum kasanın ön fanları 200mm o yüzden geceleri özellikle oyun indirirken bilgisayarı açık bırakınca odanın içine uçak iniyormuş gibi oluyor. Hafiften öyle bir sesi var ama soğutma performansı çok iyi resmen buzdolabı gibi. Masam küçük 27" monitöre hala alışamadım, kasa da masamın üstünden sanki bütün hepsi suratıma düşecek gibi hissediyorum bazen. Masa olayını hesaba katmadık zorlanıyorum. Bunlar dışında şimdilik bir problem yok.
 
Hiç değilim. GTA San Andreas oynamak istiyorum kasıyor, LOL gireyim diyorum kasıyor.

Bu seti kullanıyorum, faremden memnunum aslında X7 fare, ama klavye alacağım.
Eki Görüntüle 569099

Bu mouse kadar iyi bir mouse yoktur piyasada yaklaşık 2 yıl önce falan kullanıyordum bu mouse u çok "deli dehşet bir şeydi" tabii zamanla bozulunca yeni marka modellere yöneliyor insan ama çok memnundum yani mousedan.
 
Benim bilgisayarın tarihi özelliğide var 10 yıldır bilgisayarcıya gitmedi termal macun fabrikasyon üretimi arızayı ben BIOS'u kurcalamadığım zaman vermez daha geçen gün BIOS'u kurcaladım PC açılmadı BIOS pili ile kendim hallettim:)
Hemen hemen aynı gibi.

Aynen ama sende ekran kartı var bir de işlemci 1 tık daha iyi ne zaman aldın?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı