Sıvı soğutmaya ekstra fan takılır mı?

Raxys

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar durum şöyle, normalde sıvı soğutmamda 3 adet fan var ancak Infinity mirror olmayan türden, o yüzden tüm kasadaki fanlar öyle olunca çirkin gözüküyor. Ben 3 tane Rampage 7C-120s takacağım, üstede orijinal fanları takacağım sıkıntı olur mu? Ekstra performans filan lazım değil sadece görünüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar durum şöyle, normalde sıvı soğutmamda 3 adet fan var ancak Infinity mirror olmayan türden, o yüzden tüm kasadaki fanlar öyle olunca çirkin gözüküyor. Ben 3 tane Rampage 7C-120s takacağım, üstede orijinal fanları takacağım sıkıntı olur mu? Ekstra performans filan lazım değil sadece görünüş.
hayır olmaz hatta 1-2c etki edebilir ama sığmayacaktır büyük ihtimal

hayır olmaz hatta 1-2c etki edebilir ama sığmayacaktır büyük ihtimal
ramlara çarpar

Hayır olmaz hatta 1-2C etki edebilir ama sığmayacaktır büyük ihtimal

RAM'lara çarpar

İnternette yapanlar var da ondan sorduydum belki sığar dediydim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternette yapanlar var da ondan sorduydum belki sığar dediydim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kasa büyükse neden olmasın yapabilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı