Sivilceler için cildiye doktoruna gitmek

cionmaster

Hectopat
Daha fazla  
14 yaşındayım ve alnımda sivilceler var. 4 ay kadar bir süre İmex sivilce kremini kullandım. İşe yaradı mı daha mı çok arttırdı karar veremedim. Çünkü düzenli kullanmıyorum. Bildiğim kadarıyla imex kremi derinin altındaki sivilceleri de çıkartıyor sonra geçirmeye başlıyor. Ben 1 gün sürüp 3 gün sürmüyorum bazen 1 hafta. Bundan dolayımı artıyor acaba? Derinin altındakileri çıkarıyor ama düzenli kullanmadığım için sivilcelerimi geçirmiyor mu? Her neyse bu durum için cildiye doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Sizce ne tür yararı olur? Ne testi yaptırırım? Gidenler varsa neler istendi, yapıldı anlatabilir misiniz sonuçlar nasıl oldu acaba?

Eğer sosyal yaşantını ve ilişkilerini etkileyecek, seni depresyona sokacak kadar vahimse durum ben zamanında kullandığım bir ilaç önereyim; rangutan. Fakat her kişiye yazılmıyor bu ilaç. Çok güçlü bir ilaç.

Kısa sürede bu kadar çok cevap beklemiyordum açıkçası :)

Ben hiçbir ilaç kullanmadım Lise 1-2-3 te çok çıktı şimdi Lise 4 oldum 6 aydır hiç çıkmadı. Yani benim tavsiyem ilaç filan kullanma. Ancak doğal kür yapıp uygulayabilirsin.
Aslında bana bir zararı yok ama orada durmaları artık hiç hoşuma gitmiyor.
Sivilceler için ilaç kullanmanı önermem. Boy uzamasını durdurur.
Bu kanaate nerden vardınız acaba?
Eğer sosyal yaşantını ve ilişkilerini etkileyecek, seni depresyona sokacak kadar vahimse durum ben zamanında kullandığım bir ilaç önereyim; rangutan. Fakat her kişiye yazılmıyor bu ilaç. Çok güçlü bir ilaç.
Aslında benim sorum ilaç önerisi almak değilde doktora gidince ne tarz testler yapılır?
Doktor büyük ihtimal "Roccatuane" ilacını verecektir.
Geçirecekse neden olmasın :)

Eğer çok sivilceniz varsa kurtulmanın tek çaresi yetişkinliği beklemeniz veya Roccatuane kullanacaksınız, ancak bu ilaç karaciğeri çok yoruyor. Yan etkisi aşırı fazladır. Ben bu ilacı yaklaşık 10 sene önce kullandım cildiniz, dudaklarınız kuruyacak, 2 ay boyunca sivilceyi artıracak ancak sonra kalıcı olarak yok edecek.

Roccatuane ilacının boy uzamasını durdurduğunu önceden okumuştum. Aynı ilacı kullanan arkadaşlarım var ve gerçekten öyle olduğunu söylüyorlar. Tamamen durduracak değil ama yavaşlatıyor. Fazla yan etkileri var denemeni önermem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı